ELLE elsker Blair Waldorf

ELLEs modeassistent Maria Arcel er ganske forelsket i Gossip Girl'en sofistikerede stil ...

Share this content.

Torsdag d. 7. april 2011 - af Maria Arcel

Indrømmet! Jeg er en af de mange uforanderlige Gossip Girl-slaver, som har meget svært (læs: umuligt) ved at kæmpe mig ud af sofaen, når serien kører over skærmen.
Verden kan gå under, diamanter kan regne ned fra himlen, og prinsen på den hvide hest kan komme anstigende udenfor mit vindue, uden jeg ville ikke lægge mærke til det.

For når jeg ser Gossip Girl, er jeg paralyseret i 'Gossip Girl himlen'. Hovedpersonen Serena Van Der Woodsen irl Blake Lively har længe været på alles læber, men for mig er der en endnu større stjerne i serien nemlig, Serenas bedste veninde, karakteren Blair Waldorf (Leighton Meester). Blair forstår stil i dimensioner, vi andre blot kan drømme om. Sexet ekstravagance, sublim perfektionisme og forførende elegance er blot få af de betegnelser, jeg kun ydmygt ville kunne putte på Blair Waldorf. Smukke stiletter, yndige blonder, klassiske Chanel-kjoler og ikke mindst hendes karakteristiske perlekæder får Blair til at skille sig markant ud i den dramatiske serie.

Jeg ville ønske, at hun bare en gang imellem vågnede op om morgenen med trætte øjne og uglet hår, så jeg kunne følge lidt med. Men det er ikke blot Blairs garderobe, som fascinerer mig, nej, det er hele den atmosfære, der er omkring hende. Hendes udstråling skriger værdighed og kvalitet, og jeg kan ikke lade være med at blive enormt betaget af den helhed af tidløs stil og selvtillid, Blair rummer.

Jeg har altid elsket det klassiske, rene og sofistikerede og har aldrig været den første til at springe med på modens kortvarige trends. Men jeg må erkende, at jeg er hurtig til at hoppe i et par sneaks og en T-shirt, når tiden er knap, det kunne Blair ALDRIG finde på. Blair er blevet mit nye ideelle stilikon, sammen med andre store navne som fx Coco Chanel og Audrey Hepburn. Hvis tandfeen stadig fandtes, og jeg stadig havde flere mælketænder at tabe, ville jeg for alt i verden ønske mig Blairs karisma og ikke mindst hendes klædeskab under min pude i stedet for den obligatoriske 20'er. Jeg elsker selv at eksperimentere med perlekæder, hårbøjler og blonder, men indrømmet igen, jeg bliver nok aldrig lige så perfekt til fingerspidserne som Queen Bee.

Hvis du også kunne tænke dig lidt af frk. Waldorfs elegance, kan du købe de fineste perlekæder her! og så er de oven i købet til at betale.


ELLEs modeassistent Maria Arcel