Oliver Stalmans/Tomorrow Management
Mode

ELLE April // Nyt magasin på gaden!

af Maria Munch og Stine Braunschweig 2/03/2015
Cool kvinder og miljøbevidsthed er temaerne i det nyeste ELLE, der er på gaden nu. Bliv inspireret af cool og eventyrlystne kvinder, der alle gør en forskel, hvad enten det drejer sig om miljøbevidst mode, økologisk makeup eller kampen mod madspild. Læs det hele i ELLE April!

Månedens ELLE er en XXL-udgave på i alt 308 sider, som vi blandt andet har proppet med masser af cool kvinder. Du kan derfor glæde dig til at læse interviewet med både Nathalie Rykiel og Isabel Marant, som vi har mødt i København. Du kan også møde N.Y. Times’ moderedaktøren Vanessa Friedman, Sportmax-designeren Grazia Malagoli og kvinden bag Lala Berlin, Leyla Piedayesh.

Læs også: Dagens drømmekøb... Solbriller fra Céline

Udover alle de cool kvinder, har vi også fokus på noget andet virkeligt cool, nemlig CSR – Corporate Social Responsibility – altså at tage socialt ansvar. Magasinet er derfor også fyldt med bæredygtig shopping og skønhed, for der findes så meget lækker ansvarlig mode og beauty, at du sagtens kan gå all in – vi guider dig! Vi giver dig 23 tips til et rigere (men billigere og mere CSR-bevidst) liv, vi tager pulsen på økomode anno 2015, viser dig produkterne til et bæredygtigt badeværelse og alle de ting til garderoben, du kan købe med ekstra god samvittighed.

Er du den helt store modenørd, så glæd dig desuden til ELLE Collections, der er med i månedens nummer, og som er den ultimative guide til dig, der vil vide alt om sæsonens vigtigste designere, materialer og trends og key-items.

Læs også: Skønhedsredaktionens 8 favorit-olier

I galleriet har vi samlet en smagsprøve på alt det, du kan læse om i det nye ELLE. Brug pilene eller 'swipe' dig igennem. 

Psst … også goodiebagen denne måned er både cool og CSR-venlig – det er nemlig en Stella McCartney-taske og masser af lækre Aveda-produkter …

Se TV-spottet på apriludgaven af ELLE her:

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her