Foto: Mega
Spottet

Topmodel Helena Christensen lufter hund i cool high-street-jakke

af Cecilie Stubkjær Ottosen 18/01/2021
Supermodel, fotograf og stilikon, Helena Christensen, blev i weekenden spottet, da hun luftede sin hund i New York iført en cool high-street-jakke. Det er tydeligt, at det ikke kun er på podiet, at supermodellen ser blændende ud – hun gør det nemlig også ret godt som hundelufter!

Den 52-årige, danske supermodel og New York-bosatte Helena Christensen er garvet, når det kommer til hendes imponerende modelarbejde. Sammen med de andre originale supermodeller Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer og Carla Bruni var Helena Christensen én af de originale 90’er-supermodeller og Gianni Versaces muse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En af Helenas første kampagner var med Karl Lagerfeld for Chanel tilbage i 1989, og derefter gik det stærkt med bookingerne af den nye supermodel. Hun var også en del af Cris Isaaks ikoniske Wicked Game musikvideo i 1991 - endnu et job, som satte gang i hendes karriere. Helena har endnu ikke lagt modelkarrieren på hylden og var bl.a. i december en del af Victoria’s Secrets Holiday Kampagne.

Læs også: Mandagsmuse: Helena Christensen

Helena er dog ikke kun ikonisk bag kameraet, men også på gaden. Selv på en kold NYC-vinterdag stråler hun. Hun blev senest spottet, da hun var ude at løbe ærinder sammen med sin australske hyrdehund, Kuma, på gaderne i New York – og vi må indrømme, at hun er en af de mest chikke hundeluftere, som vi har set! Hun rockede et afslappet off-duty look i en beige jumpsuit, bæredygtige sneakers fra Yatay X Nomoreplasticco og en lækker lyserød lammeskindsjakke fra high-street brandet ZARA. Helena topper sit look med et hårbånd og en hundesnor til Kuma – selvfølgelig i matchende lyserød.

Vi ville elske at skifte flyverdragten ud med dette cool look, når vi lufter hund!

Hvis du ligesom os elsker Helena Christensens ikoniske looks, så kig med i galleriet herunder når vi tager dig en tur down memory lane.

Læs også: Helena Christensen: "Sådan kommer jeg til at se 20 år yngre ud"