Foto: MEGA
Spottet

Meghan viser sig for første gang efter graviditetsnyhed i Oscar de la Renta-kjole

af Camille Marie Beck Fallesen 25/02/2021
Meghan og Harry annoncerede på valentinsdag, at de venter barn nummer to. Efterfølgende har parret ikke vist sig i offentlighedens søgelys - indtil nu, hvor Meghans kjole har stjålet al opmærksomhed.

Hertugen og hertuginden af Sussex dukkede mandag den 22. februar op i en video i forbindelse med Spotifys Stream On-begivenhed. Det gav endelig et glimt af den gravide Meghan, der bar en kjole, der emmede af forår.  

Kjolen er fra designeren Oscar de la Renta og kaldes ’Citrus Primavera Peplum Hem Dress’. Den blå, ærmeløse kjole med 60’er-referencer, har en lav talje med en kant af flæser.

Citrontemaet i kjolen er inspireret af den italienske renæssancekunster Sandro Botticelli, selvom man også kan fristes til at tro, at Meghan har valgt kjolen som symbol på deres nye hjem ved kysten i Monteciti, Californien. 

Hertuginden havde samtidig valgt et guld Cartier armbånd og en Ecksand rubinring som accessories til kjolen.

Foto: Youtube / Spotify

Kjolen koster 23.000 kroner, find den HER

Ingen spor af babybule

Meghans babybule var desværre ikke at se, selvom parret glædeligt delte deres lykkelige nyheder i et sort-hvid fotografi tidligere i februar.

På det billede har Meghan en flot, lang hvid kjole på fra mærket Herrera.

Læs også: Husker du sommerens it-kjole fra House Of Sunny? Her er brandets nye must-have item

Herreras kreative direktør, Wes Gordan, fortalte til The Telegraph, at han faktisk havde lavet kjolen til Meghan for to år siden, da hun var gravid med hendes første barn, Archie.

"Hos Herrera er vi forpligtet til at bruge bæredygtige stoffer. Men den største ting, som nogen kan gøre for bæredygtighed er, at holde fast i det tøj, du køber, og bruge dem igen og igen. Derfor synes jeg, at det Meghan gjorde, havde et stærkt budskab".

Det ser samtidig ud til, at vi snart får set mere til Meghans gravidtetsstil, når parret deltager i et Oprah-interview, som sendes 7. marts.

I galleriet herunder kan du se de stiløjeblikke, hvor de to hertuginder, Meghan og Kate, macthede hinanden.