Foto: MEGA
Stilikoner

Her er de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser

af Anna Holm Pedersen 22/01/2021
Det er ingen hemmelighed, at de kendisser, der er vores foretrukne, ofte også er dem, der har indflydelse på, hvad vi gør og køber - specielt når det kommer til mode. Er du også interesseret i at finde ud af, hvilke celebs, der styrer dagsordenen for, hvad de fleste af os har på? Så læs med her, når ELLE giver dig listen over de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser.

Fra magasinernes glossy sider og feeds fra Instagrams mest stilfulde influencere til scenerne i de bedste film og tv-shows til catwalken – vi lader os inspirere utallige steder, når det kommer til mode.  

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En undersøgelse fra OnBuy.com viser, at 72 procent af 3.405 interviewede personer tager deres stilinspiration fra kendisser, hvori 36 procent genskaber kendisoutfittet. Samtidig fortæller undersøgelsen, at 86 procent af de interviewede finder inspiration fra den røde løber.

Læs også10 seje sneakers, som kan gå til alt 

Men hvem mon vi får mest inspiration fra? Er du også interesseret i at finde ud af, hvilke kendissers stil der inspirerer os mest – så læs med her, når ELLE kroner de 10 største stilinspiration fra 2020.