Mode

Bliv fortryllet af Burberrys nye romantiske kampagnefilm

af Emilie Bech Zerlang 6/11/2014
Burberrys nye kampagnefilm 'From London With Love' med Romeo Beckham fortryller os, og får os i julestemning... Se den romantiske film her!

Når Victoria Beckham og David Beckhams anden ældste søn, Romeo Beckham, er på plakaten, kan det kun blive godt. For drengen er jo ikke bare den kønneste og sødeste lille fyr, men i den grad også god foran et kamera.

Se også: Nadja Bender posere for Calvin Klein Jeans

Vi har før set Romeo i forbindelse med reklamer for Burberry, og nu har modehuset så valgt at lade den kun 12-årige dreng få hovedrollen i Burberrys nye julekampagne-film 2014. Og han gør det så godt!

Burberrys julekampagne hedder "From London With Love" og er en romantisk film, der hylder 2 af Burberrys ikoniske klassiskere - det ternede halstørklæde og den beigefarvede trenchcoat.

Romeo spiller drengen Cupid, der skal levere "the gift of love" til et ungt, forelsket par spillet af to af Englands up-coming modeller - Hannah Dodds og Anders Hayward.

Læs også: Prins Nikolai springer ud som model for Burberry

Se den skønne film, der kun kan få dine tanker hen på romantik og kærlighed og jul, her:

Den 3. november holdte Burberry lanceringsfest for kampagnefilmen, hvor hele familien Beckham var med (se billeder fra lanceringen i galleriet nedenfor!).

Om filmen og arbejdet med Romeo Beckham, udtaler Burberrys CEO og kreative direktør, Christopher Bailey:

"Kampagnen er en hyldest til at det, vi elsker ved Burberry: trenchcoaten, cashmere halstørklædet, det fantastiske musik, det engelske vejr og samarbejdet med de bedste og mest talentfulde mennesker. Og at arbejde med Romeo er som altid en sand fornøjelse - han har charme, stil og god energi!"

Se også: Interview med Stella McCartney og hendes pre-spring 15' kollektion

Vi har samlet en masse billeder af den noget så søde Romeo i galleriet nedenfor. Og ud fra hans allerede eksisterende evne til at posere foran kameraet på billederne, er vi sikre på, at Romeo Beckham har en stor karriere foran sig i modebranchen. Vi glæder os allerede til at følge den lille fyr i fremtiden...

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her