Vogue-topmodel Lorelle Rayner: "Jeg ser op til klassiske topmodeller som Kate Moss"

Foto: Copenhagen Fashion Week

Torsdag den 1. februar blev Sydhavnen indtaget af det Københavnsk-baserede brand Munthe, hvor et lokomotivværksted satte de rustikke rammer for Munthes AW18 modeshow. Showet bød først og fremmest på finurlige kombinationer af materialer i blandt andet silke og velour samt blomster og dyreprints, blandet sammen i en fulført fortælling, der mest af alt mindede om et fortryllende eventyr.  

Og udover fortællingens hovedperson, designeren Naja Munthe, så bestod Munthes farverige univers af langbenede modeller, der ikke kun var fundet indenfor nationale grænser. 

Læs også: Nina Marker: "Det er værst, når man går finale, og der ikke er nogen, der klapper"

Modellerne, der var castet af Danmarks modeguru i faderfigur, Uffe Buchard, repræsenterede nemlig ikke kun skandinaviske ansigter såsom Nina Marker og Clara McNair, men også anerkendte internationale modeller, som alle præsenterede en kollektion, vi slet ikke kan vente med at få fingrene i.

Inden modellerne indtog catwalken, fangede ELLE de to internationale modeller, Lorelle Rayner fra England og Lina Hoss fra Tyskland til tre hurtige spørgsmål…

Psst… er du også blevet nysgerrig på AW18-kollektionen fra Munthe? Se alle looks fra modeshowet i galleriet nederst i artiklen.

Lorelle Rayner
@lorellerayner

Foto: Copenhagen Fashion Week

Hvad er dit største modeuge øjeblik nogensinde?
"Der er så mange! Det er virkelig svært at svare på. Hvis jeg absolut skal vælge et favorit-øjeblik, så må det være Louis Vuitton showet i Paris, som var bygget op omkring et kæmpemæssigt tog. Det var virkelig imponerende.”

Hvilke modeller ser du op til?
”Stella Tennant og Kate Moss, blandt andet. De er begge meget ’klassiske’ modeller.”

Som model rejser man rigtig meget – hvad har du altid med dig, uanset hvor du rejser hen?
"Jeg ville faktisk sige min mobiloplader, men den har jeg efterladt på mit hotel i dag! Derfor må jeg svare mine briller. De er absolut nødvendige.”

Lina Hoss
@lina_hoss

Foto: Copenhagen Fashion Week

Hvad er dit største modeuge øjeblik nogensinde?

”Det var mit første show nogensinde. Jeg var eksklusivt booket til Louis Vuitton. Det var en stor oplevelse.”

Hvilke modeller ser du op til?
”Adwoa Abdoa (britisk model, red.), hun er meget anderledes end de andre modeller, hun tør virkelig at skille sig ud. Hun er meget inspirerende. Og så selvfølgelig Kate Moss.”

Som model rejser man rigtig meget – hvad har du altid med dig, uanset hvor du rejser hen?
”Min telefon, uden tvivl! Uden telefonen er det svært at finde vej.”

Munthe AW18