Peter Falktoft: Sådan holder du den bedste fest

Foto: Asger Mortensen

Til julens fester og nytåret i særdeleshed skal der ikke mangle noget. Det er her, vi hverken sparer på glitter, glimmer eller lyserøde bobler.

Selvom vi alle sammen ved, at den perfekte fest inkluderer det perfekte miks af god mad, vores bedste venner og en playliste, som man kan danse til igen og igen, så har vi alligevel allieret os med Peter Falktoft til en snak om netop dét at holde den bedste fest. 

Læs også: Sådan serverer du champagne og starter festen med stil 

Vi kender bedst Peter Falktoft fra hans tid sammen med Esben Bjerre i radioprogrammet Monte Carlo, men her på ELLE-redaktionen lærte vi i den grad også Peter at kende, da han var den første mandlige vært til ELLE Style Awards 2016. 

En aften, hvor han leverede en fantastisk værtspræstation med den perfekte kombination af humor, skarphed og ikke mindst stil. Den rebelske modeelsker var i den grad med til at sparke ELLE Style Awards 2016 igang på bedste manér og skabe årets største modefest, herunder at skabe de bedste rammer for et - til tider - svært modepublikum. 

Her på ELLE-redaktionen kan vi derfor ikke komme i tanke om nogen bedre at spørge til råds, når det gælder opskriften på den bedste fest, end Peter Falktoft. 

Så læs med nedenfor, hvor Peter Falktoft deler sine bedste tips til fest, og fortæller om den bedste fest han selv har været til.

Beskriv din stil med 5 ord? 

Post apokalyptisk militant funktionel couture! 

Din opskrift på den fedeste fest? 

Isolér dig fra omverdenen i en sådan grad, at gæsterne ikke har mulighed for at forlade festen. Så falder skuldrene et par cm. og angsten blandt de svageste af dine gæster for ikke at være til den fedeste fest i verden forsvinder, så de kan være tilstede i stedet.

Hvad er det sidste du retter, inden du går ud af døren?

Hættetrøjen. 

Hvad er den bedste fest du har været til? 

Monte Carlos afskedsfest fra radioen på årets første sommerdag i juni 2014. Esben (Bjerre, red.) missede festen, da hans bedre halvdel gik i fødsel på dagen. Så jeg stod under stjernerne og liveopdaterede vores familie og venner på seneste nyt fra fødegangen. Der var en børnepool med is og champagne, en kæmpe grill, balloner og ikke et eneste ukendt ansigt blandt de ca. 200 gæster. 

Hvad er den bedste gave du nogensinde har givet? 

3 uger på en strand i et tropelandskab. 

Hvilke detaljer lægger du mærke til ved en kvinde?

Alt. Og ingenting. 

Relaterede artikler