Lene Nystrøm

Lene Nystrøm debuterer som skuespiller i Ole Bornedal-filmen Fri os fra det onde i rollen som Pernille, der er gift med Johannes (Lasse Rimmer). Til efteråret kan hun desuden opleves i TV3's nye serie Lulu - bankrøverens kone. ELLE har spurgt Lene Nystrøm om …

Fri os fra det onde
Det er en moderne fortolkning af en gammel western, hvor en stranger kommer til byen og får skyld for alt, der går galt. Der er meget ondskab og brutalitet i filmen, men jeg synes, den er ærlig.

Pernille
En fantastisk kvinde, der lever og ånder for sin familie. Hun har opgivet sine egne drømme for at følge sin mand, så hun er også forsmået og skriger efter opmærksomhed og berøring.

Den største udfordring
Sexscenen på køkkenbordet var ret grænseoverskridende, og voldtægten i skoven selvfølgelig. Der var meget stille på settet den dag. Jeg havde løbet rundt i skoven dagene forinden, så jeg havde ligesom varmet op til, at der skulle ske noget. Men de mandlige skuespillere og jeg havde en rigtig god tone og et tegn for, hvornår det blev for meget. Så på den måde kunne det ikke have været gjort finere.

Skuespil
Jeg har altid drømt om det og spillede meget teater, da jeg var teenager. Men så dannede vi Aqua, og jeg fik børn, så der har ikke rigtig været tid før nu. Det er første gang, jeg står på egne ben og føler, at jeg gør noget, jeg kan, og ikke noget, vi kan. Jeg er bare så glad og suger til mig.

Mode
Jeg elsker at klæde mig ud og vælge tøj efter humør - og så kan jeg også godt lide at provokere lidt. Jeg er ikke en designerslave; jeg shopper lige så meget i H&M og Topshop og elsker secondhand. Min stil er mest rockchic - et par jeans og en T-shirt, og så er jeg helt vild med accessories med dødningehoveder. Jeg kan bedst lide tøj, der får mig til at føle mig stærk i stedet for at være en pyntedukke.

Aqua-Lene
Aqua har været en kæmpedel af mit liv og er det nu igen, da vi er ved at lave en greatest hits med fi re nye numre. Jeg har da haft perioder, hvor jeg har været 'fed up', men i dag er jeg meget stolt af det. Det er en del af min bagage, og det er man nødt til at omfavne.

Se traileren til Fri os fra det onde

Se også:
Ulrich Thomsen

Relaterede artikler