Bartenderen: Disse 3 cocktails bliver årets sommerdrinks

Foto: Brønnum

På ELLE-redaktionen glæder vi os til, at sommeren melder sin ankomst med alt hvad der hører til af sommerkjoler, sommermad, drinks og ikke mindst de mange fester, som de varme temparaturer lægger op til.

Derfor har vi også dedikeret et helt nummer til fest denne måned, hvor du kan læse alt om festens Do’s and Don'ts, finde de lækreste festlige outfits og selvfølgelig læse alt om de nominerede til dette års største modefest, ELLE Style Awards 2017.

Læs også: ELLE Update: Dét sker i april. Psst... Opdateres løbende!

Men ingen fest uden en delikat drink eller to, der kan gøre aftenen lidt mere festlig og farverig. Sidste sommer var det den orange Aperol Spritz, der hittede i gadebilledet og på Instagram, men selv om den orange drink altid stadig er lækker (både at drikke og se på), så er vi altid på udkig efter nye alternativer. Og hvilke drinks bliver mon denne sommers it-drinks? 

Dét har vi spurgt nogle af Københavns mest kompetente bartendere fra Brønnum om, og svaret blev 3 drinks, hvis navne i den grad får os til at tænke på sommer: Belle Vista, Summer Cobbler og Garden Fizz.

Brønnum har eksisteret i over 125 år, men er netop blevet renoveret og genåbnet med nye ejere i september 2016. Teamet har arbejdet sammen om at lave nogle tilgængelige, men yderst velsmagende drinks, hvilket vi på ELLE kan skrive under på er lykkedes - og vi er helt overbeviste om at disse tre drinks meget vel kan være årets sommerdrinks anno 2017. 

Og hvis du ikke bor i København og selv kan smage de lækre drinks på Brønnum, kan du se med i galleriet, hvor Brønnum deler opskrifterne på de 3 lækre sommerdrinks anno 2017! 

... Cheers! 

Sommerens 3 ultimative it-drinks

Relaterede artikler