Foto: Privat/Mega
Mit kulturforbrug

Sus Wilkins: "Disse film inspirerer til vores kommende bryllup"

af Nikita Hoffmann Andersen 16/07/2020
31-årige Sus Wilkins er som skuespiller vant til selv at stå foran kameraet, så hvad læser, ser og lytter hun til? Og hvor finder hun inspiration til sit og kæresten Freja Kirks kommende bryllup?
// Denne artikel blev første gang bragt i ELLEs majnummer 2020 // Hvad ser du i fjernsynet? Jeg ser alt muligt forskelligt, men flest dokumentarserier og film og gerne noget, der er baseret på virkelige hændelser. Når der ikke skal tænkes så meget, elsker jeg at se Paradise Hotel og helst mange afsnit i træk. Hvilken tv-serie har du binge-watchet på det seneste, og hvorfor optog den dig? The People vs. O.J. Simpson på Netflix, som jeg så på flyet på vej hjem fra L.A. Jeg synes, at det er en af de mest spændende sager i retshistorien. Alt det her med raceforskelle, og hvor sindssygt hele systemet og politiet er. Alt det, der sker bag lukkede døre. Det var en skudsikker sag for anklage-teamet, som de alligevel endte med at tabe. SÅ spændende!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilke film foretrækker du? Jeg har ikke én film, som jeg ser igen og igen, men jeg ser generelt en del film fra 80’erne og 90’erne. Jeg er på ingen måde fan af fantasy – ud over Harry Potter, som jeg elsker – men jeg har noget med heksefilm. Særligt The Witches of Eastwick og Practical Magic, dem kan jeg se igen og igen. De minder mig om, at vi kun skal være voksne, hvis det betyder, at vi kan blive ved med at have det sjovt og konstant være på eventyr. Ser du film og tv med andre øjne, fordi du selv står foran kameraet? Det er jeg i hvert fald begyndt at gøre. Min mor arbejdede i filmbranchen, så hun har altid fortalt om diverse filmtrick, og det har jeg aldrig kunnet slippe. I dag kigger jeg enormt meget på, hvordan karaktererne spiller, om de er naturlige, hvordan sproget er, om det passer til karakteren, og om det er filmet flot. Læs også: Venindebog: 20 spørgsmål til Sofia Lynggaard Hvordan bruger du Instagram? Jeg bruger det primært til arbejde – og så til at give mig selv FOMO (fear of missing out, red.) og stalke alles liv. Hvilke podcast lytter du til? Jeg er ikke så meget med på podcastvognen endnu, men indtil videre følger jeg lidt med i Girltalk og Bearnaise er Dyrenes Konge. Hvilken forfatter anbefaler du alle at læse og hvorfor? Maria Gerhardt. Jeg elsker den måde, hun fortæller og beskriver følelser på. Der bor Hollywoodstjerner på vejen er min yndlingsbog. Du skal giftes i år – tillykke! Hvor finder du bryllupsinspiration? (brylluppet er senere udskudt pga. corona, red.) TAK! Jeg bliver inspireret af mennesker, jeg møder, og af film, jeg ser. Vi holder brylluppet over fire dage i Italien – dog med en hviledag i midten – og der er forskellige temaer til de forskellige dage; et af dem indeholder klare referencer til mafiafilm som Scarface og Godfather, mens en anden dag emmer af Call Me by Your Name i forhold til lokation og stemningen af sommerforelskelse. Hvilke kulturtilbud benytter du dig af på den perfekte fridag? Det mest kulturelle, jeg foretager mig, er nok at gå til koncerter. Jeg tager også på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk en gang imellem, og for nylig var jeg på Arken i Ishøj i forbindelse med en skydning – der var fantastisk!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her