Horoskop Sådan bliver din november

Illustration: Mette Boesgaard

Vi er på vej ind i det sidste officielle efterårsmåned, og træerne begynder at smide deres kulørte blade som et tegn på, at vinteren snart er over os.

En ny måned betyder også, at der er landet et nyt ELLE på gaden – denne gang med smukke Helena Christensen på forsiden. Udover et interview med den danske topmodel og hendes tidligere kollega Claudia Schiffer, så byder bladet naturligvis også på ELLEs månedlige horoskop.

Læs også: Her er dit drømmebryllup baseret på dit stjernetegn 

ELLEs astrolog Susanne Taylor har set på, hvordan stjernerne og planeterne står og fundet ud af, hvad din kommende måned har at byde på. 

Månedens stjernetegn: Skorpion 24/10 – 22/11.

Horoskop af: Susanne Taylor

Skorpionkvinden er kendt for sine intense øjne og erotiske udstråling. Hendes humor og frækhed åbner mange døre til indflydelsesrige poster, men hun holder tæt, når det gælder. Misundelse og jalousi er hverdagskost – enten har hun fans eller fjender. Hun har brug for trygge rammer, og børn og familien betyder alt. Sort og bordeaux klæder enhver power-fuld skorpionkvinde. Cool skorpioner tæller Alexa Chung, Kendall Jenner, Chloe Sevigny og Lauren Hutton.

Find dit stjernetegn i galleriet og se hvordan din november måned tegner sig... 

Horoskop - november

Relaterede artikler