Horoskop // Sådan bliver din juni

Foto: Mette Boesgaard/ Filter Management

I juni måned velkommer vi officielt sommeren, og de solksinsfyldte dage skaber mange muligheder for at få en spændende, nydelsesfuld og skøn måned. Men hvordan bliver din første rigtige sommermåned?

Måske kommer belønningen for dit tidligere arbejde nu, eller også opstår der uventet uro og misforståelser på jobbet. Det kan også være, at det er i denne måned, at du får lyst til at leve et legende let liv - for hvem ved, hvor din nysgerrighed og spontanitet kan føre dig hen? 

Læs også: Hvilken Sex and the City-karakter er du baseret på dit stjernetegn?

Juni måned står i tvillingens tegn, men uanset hvilket stjernetegn du er født i, har ELLEs astrolog Susanne Taylor set på, hvordan stjernerne og planeterne står og fundet ud af, hvad din kommende måned har at byde på.

Månedens stjernetegn: Tvillingen 22/5-21/6

Horoskop af: Susanne Taylor

Tvillingekvinden er sød, sjov og charmerende. Formidling er hendes store passion og lidenskab. Hun elsker at rejse, holde foredrag og undervise. Det gode humør gør hende populær blandt kollegaer og venner, og dagens humør afgør tøjstilen; hun kan iføre sig elegante dragter eller hoppe i et par udvaskede jeans og en slidt herreskjorte. Men fiks ser hun ud, uanset hvad. Skønne tvillinge-modekvinder er bl.a. Naomi Campbell, Farida Khelfa og Mary-Kate og Ashley Olsen.
 
Læs med i galleriet, hvor ELLEs astrolog på baggrund af stjernernes visdom, giver sit bud på din kommende måned:
 

Horoskop // Sådan bliver din juni

 

Relaterede artikler