Royal kogebog Meghan Markle udgiver kogebog med arabiske opskrifter

Foto: MEGA.

Har du også altid undret dig over, hvad de kongelige spiser? Og mon de selv tilbereder deres mad?

Det kan være svært at forestille sig dronning Margrethe skrælle gulerødder, men den britiske hertuginde Meghan? Hun elsker at lave mad!

Da Meghan "bare" hed Markle og ikke var en del af noget kongehus, kom hendes passion for madlavning ofte til syne. Meghan delte sin interesse med sine mange følgere på sin blog The Tig, men også på sin Instagram-profil.

Begge disse kanaler måtte Meghan dog vinke farvel til, da hun den 19. maj 2018 sagde "I do" til tiara, hestevogn og nå ja… Prins Harry.

Læs også: Royale regler 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal.

Nu har den amerikanskfødte tidligere skuespillerinde dog fundet en ny måde at opretholde sin hobby på.

Den 14. juni 2017 brød en brand ud i Grenfell Tower i London. Et højhus på 24 etager, der i alt indeholdte 120 lejligheder. En masse mennesker omkom, og endnu flere blev alvorligt såret i branden, ligesom at en masse mennesker efterfølgende stod uden tag over hovedet.

Det betød, at en masse kvinder, der havde boet i Grenfell Tower, begyndte at mødes i Londons Al-Manaar Muslim Cultural Heritage Centre for at lave mad. I januar 2018 besøgte Meghan kvinderne, hvor de fik mulighed for at dele deres fælles kærlighed til madlavningen. Det var her, ideen om en kogebog opstod.

Foto: MEGA.

Kogebogen ”Together: Out Community Cookbook” udkommer den 25. september 2018, og det er hertuginden, der star bag de tre siders lange forord. I forordene fortæller Meghan, at man altid skal komme til køkkenet i god tid, da man vil blive mødt med kærlig velkomst og kindkys fra alle køkkenets damer.

Læs også: 9 matchende stiløjeblikke mellem Kate Middleton og Meghan Markle.

Hertuginden løfter desuden sløret for sin yndlingsopskrift i kogebogen, nemlig denne acovadodip, som hun nu laver derhjemme (mon prins Harry nyder godt af den?).

Kogebogen er i den grad et udtryk for Meghans kærlighed til sit nye land, og vi kan godt forstå, hvorfor hendes popularitet kun er opadgående.

I videoen herunder inviterer Meghan og kvinderne ind i det, de nu kalder The Hubb Community Kitchen. Hubb betyder kærlighed, og det mærkes tydeligt i videoen. Se den og bliv både glad, inspireret og lækkersulten!

Relaterede artikler