9 matchende stiløjeblikke mellem Kate Middleton og Meghan Markle

Foto: All Over Press
Er det tilfældighederne, der gør det, eller har de to britiske prinser William og Harry blot smag for samme stil, når det gælder kvindelige klæder? Noget kunne tyde på det, hvis man ser på Kate Middleton og Meghan Markles stiløjeblikke gennem tiden – uanset årene imellem dem.
 
 
For sammenligner man de to kvinders stil, tyder meget på, at den smukke amerikanske Markle stilmæssigt allerede besidder den elegante royale stil, som Kate Middleton så yndefuldt har forkælet britiske paparazzier med siden 2011, hvor hun definitivt erklærede sin kærlighed til Prins William, og sagde ja til titlen som hertuginde af Cambridge.
 
 
Vi har kigget de to kvinders stilarkiver igennem og fundet de 9 bedste stiløjeblikke, hvor de to royale skønheder poserer i tvillingklæder – uanset årene imellem. Se med i galleriet nedenfor! 
 

9 matchende stiløjeblikke mellem Kate Middleton og Meghan Markle

 
Psst... Leder du stadig efter den helt rigtige julegave? Giv et abonnement, som varmer langt ind i det nye år. Klik på banneret herunder for at sikre dig den perfekte julegave til hende (eller ham), du holder mest af.
 

Relaterede artikler