Royale regler 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal

Foto: All Over Press

Da den amerikanske skønhed Meghan Markle d. 19. maj 2018 giftede sig med den britiske prins Harry, indvilligede hun desuden i et liv som kongelig med alt, hvad dertil hører.

Den 37-årige forhenværende skuespillerinde sagde dermed farvel til det liv, hun kendte som celebrity i USA og goddag til sit nye liv som hertuginde i England.

Meghan Markle spillede fra 2011-2018 den advokatfuldmægtige Rachel Zane i TV-serien Suits, hvilket var en karriere hun måtte sige farvel og tak til, da hun indgik et officielt forhold til Dronning Elizabeths barnebarn, prins Harry.

Meghan Markle i sin rolle som Rachel Zane.  Foto: All Over Press

Meghan Markle i sin rolle som Rachel Zane. 

Listen over de mange regler en engelsk royal skal følge, er lang, men ELLE, Daily mail og Cosmopolitan har samlet nogle af de sjoveste ting, som Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet en del af det engelske kongehus. 

Og nogle af dem, er altså mere bizarre end andre. Meghan Markle må fx ikke længere spise hvidløg, ligesom hun heller ikke må tage en selfie eller gå i jeans.

Læs også: Her er 7 bizarre regler, som Meghan Markle skal følge på sin bryllupsdag

Vi har har samlet 18 af de ting, som Meghan Markle ikke længere må efter at være gået fra at være "almindelig" kvinde til prinsesse i det engelske kongehus... 

18 ting Meghan Markle ikke længere må

Relaterede artikler