Stjæl stilen Kopier spaniens dronning Letizia med denne tweed-kjole, der er sat ned til 199 kroner

Foto: MEGA

Spaniens dronning Letizia er sammen med vores egen kronprinsesse Mary og belgiens dronning Máxima en af de bedst klædte royale kvinder i verden.

Og en af de ting, der gør hendes stil så fin og personlig er, at hun ikke er bange for at mixe items fra dyre internationale modehuse med billigere fund fra high-street mærkerne.

Både sin gode smag – og sin evne til at spotte tidløse high-street-items - bevidste hun atter engang tirsdag den 16. juli 2019, da hun deltog ved en audiens i sit hjem på Zarzuela Palace i Madrid iført sommerens fineste tweed-kjole, der er fra det såanske high-street-brand, Zara.

Midi-kjolen, der er udført i mørkeblå/hvid tweed fremhævede virkelig dronning Letizias fine figur, idet udskæringen er bådformet og derfor komplimenterede dronningens skuldre og kraveben.

Foto: MEGA

Hvis du er hurtig, kan du altså klæde dig som en dronning, og endda til den nette sum af 199 kroner.

Tweed-kjolen fra Zara er nemlig netop nu på udsalg sat ned fra 549 til 199 kroner – men skynd dig! For efter dronningen bar kjolen, bliver den revet ned af hylderne.

Du kan erhverve dig dronning Letizia high-street-kup lige HER.

Læs også: Kate Middleton sporter 2019's hotteste hår-accessory: Hårbøjlen.

Den 46-årige spanske dronning, Letizia, der er mor til prinsesserne Leonor og Sofia, stylede sin kjole med navy-blå Carolina Herrera ruskindsstiletter, et tyndt taljebælte og en guld ring fra Karen Hallam.

Foto: MEGA

På den måde viste dronningen, at kjolen, der på Zaras website er stylet casual med et par støvler, sagtens kan dresses up.

Psst! Er du nysgerrig på flere af de royale kvinders garderober, og tænker du over, hvad de egentlig er værd? Så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi giver dig det fulde overblik over prinsessernes brugsvaner rangeret fra big-spender til laveste forbrug:

Så meget koster de danske og europæiske prinsessers garderober

 

Relaterede artikler