Royal titel 19 kendisser, du ikke vidste havde en royal titel

Foto: MEGA

Én af de største former for anerkendelse en person kan opnå, må være at blive tildelt en royal titel fra det engelske kongehus.

Og faktisk er de slet ikke nærige med dem.

Der er nemlig flere skuespillere, sangere, fodboldspillere og andre offentlige personer, som igennem årenes løb er blevet tildelt titler som  ”Order of the British Empire”, “Commander of the Order of the British Empire” eller ”Honorary Knighthood of the Most Excellent Order of the British Empire”.

Læs også: 25 kendisser, du (måske) ikke vidste var søskende.

Ærestitlerne blev oprettet under første verdenskrig i 1917 af Kong George V, der ønskede en måde hvorpå han kunne belønne civile for deres bidrag i krigen.

I dag bliver titlerne dog brugt til at anerkende ualmindeligt præstationer i forbindelse med bl.a. film, musik og kunst.

Man kan dog også takke nej til en titel, selvom man bliver den budt. Rygerne siger fx at Ariana Grande takkede nej til titlen som ”Damehood”, da hun blev tilbudt den efter sin støttekoncert til fordel for de ofre, som mistede livet ved hendes Manchester-koncert i 2017. Grande takkede angiveligt nej, fordi hun ikke syntes, det var passende at lade sig hylde så kort efter, andre havde mistet livet.

Er du nysgerrig på hvilke kendisser, der er blevet anerkendt med de fine royale titler, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 19 kendisser, du ikke vidste havde en royal titel:

19 kendisser, du ikke vidste havde en royal titel

Relaterede artikler