Stjæl stilen 12 items a la den sofistikerede Meghan Markle

Foto: MEGA.

Den amerikanskfødte tidligere skuespillerinde Meghan Markle er efter sit ægteskab med prins Harry blevet en særdeles populær kvinde. Det betyder også, at alle øjne hviler på hende, hver gang hun går ud af døren.

Det kan de dog roligt gøre, for Meghan ser altid fejlfri ud.

Den 37-årige hertuginde af Sussex har en klassisk stil, der passer perfekt til hendes officielle rolle. Hun klæder sig oftest i frakker, kjoler og skjorter, og de minimalistiske snit og farver er altid spot on.

Læs også: 18 ting Meghan Markle ikke længere må, efter hun er blevet royal.

Det er tydeligt at se, at monariket i England har andre (og strammere) regler, end vi har herhjemme. Meghans outfits er nemlig altid smukke, men aldrig specielt udforskende. Vender vi blikket herhjemad, falder vores tanker straks på vores altid velklædte kronprinsesse Mary.

Vi gætter på, at Anja Camilla Alajdi, der i mange år har stået bag ved Marys looks, har en smule friere tøjler, når det kommer til at udvælge looks til vores fremtidige dronning. Mary er nemlig altid særdeles fashion forward på trods af, at hun aldrig går på kompromis med sin royale fremtoning.

Meghan er klassisk, tidløs og en sand lady! Vi ved ikke med dig, men når vi kigger på Meghan, får vi lyst til at revurdere hele vores garderobe. Pludseligt craver vi den lady-like stil som aldrig før.

Får du også lyst til at sjæle Meghans looks, hver gang du ser hende? Så er der godt nyt!

Læs også: Meghan Markle udgiver kogebog med arabiske opskrifter.

I galleriet herunder har vi samlet 12 items, som Meghan har båret, og udvalgt en lignende version, som du kan shoppe med det samme. Lad dig inspirere og dyrk det ærbare look. Nu du er i gang, kan du jo bede dine venner om, at tiltale dig Hendes Kongelige Højhed…

Scroll løs og mærk dit blod blive blåt.

Stjæl stilen fra Meghan Markle

Relaterede artikler