Foto: MEGA
Rejser

Fra Seychellerne til Paris: Her er 8 destinationer til bryllupsrejsen ifølge de kendte

Af Nina Azoulay 22/05/2023
Hvide sandstrande og palmesus, safari, storbyferie eller måske en roadtrip? Kun fantasien sætter grænsen, når kendte og kongelige tager på bryllupsrejse.

Hvad end du snart skal på bryllupsrejse, romantisk ferie eller blot drømmer om at komme ud i den store verden, så kan du hente inspiration fra de kendtes feriedestinationer.

Bryllupsrejse på Bahamas

Foto: Unsplash

… som Serena Williams og Alexis Ohanian.

Der stod Bahamas på billetterne, da tennisstjernen Serena Williams og Reddit- medstifteren Alexis Ohanian rejste på bryllupsrejse i 2017. I en villa på den private ø Kamalame Cay, der er del af den cari- biske østat, fejrede de to, at de nu var blevet hr. og fru. Helt alene var de dog ikke, for deres fire måneder gamle datter, Alexis, fik også lov at komme med på luksusophold i den enorme villa, der ligger i vandkanten af Atlanterhavet ud for et af verdens største koralrev – Andros Great Barrier Reef.

Bryllupsrejse på Seychellerne

Foto: Unsplash

… som Prins William og Prinsesse af Wales, Kate, Madeleine og Chris O’Neill, George Clooney og Amal Alamuddin.

Hvide sandstrande, turkisblåt hav og palmer så langt øjet rækker. Det lyder himmelsk – og er det efter sigende også – og mange par lader derfor bryllupsrejsen gå til Seychellerne. Paradisøerne i Det Indiske Ocean er især et hit hos kongelige og Hollywood-stjerner. Da prins William og Prinsesse af Wales Kate i 2011 rejste på deres forsinkede bryllupsrejse, valgte de North Island på Seychellerne, hvor de indlogerede sig i en privat lodge i vandkanten med kun hinanden som selskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om det var inspireret af Will og Kate vides ikke, men da finansmanden Chris O’Neill to år senere giftede sig med Sveriges prinsesse Madeleine, overraskede han hende med en bryllupsrejse til samme ø som de britiske ‘kollegaer’ og samme resort, der er øens eneste og også et af verdens dyreste. Det huser kun 11 villaer og tilbyder alle gæster et stykke privat strand – og så kan øen kun nås med helikopter. North Island blev også stedet, hvor Amal og George Clooney tilbragte deres hvedebrødsdage efter et storslået bryllup i Venedig i 2014. Rygtet vil vide, at det var Brad Pitt, der tippede sin ven og kollega fra ‘Oceans’-filmene om den eksklusive og svært tilgængelige ø – måske fordi han selv besøgte den med Jennifer Aniston, da de var et par.

Bryllupsrejse i Paris

Foto: Unsplash

… som Anne Hathaway og Adam Shulman.

Paris har alle dage været en af verdens mest romantiske byer. Ligesom Reese Witherspoon og Jim Toth lagde vejen forbi smukke og altid stemningsfulde Paris på deres bryllupsrundrejse, var byernes by med Eiffeltårnet, Seinen og stribevis af hyggelige fortovscaféer også et must for Anne Hathaway og Adam Shulman. Efter et hurtigt stop i London, hoppede de nygifte på toget og kørte under den Engelske Kanal til den franske hovedstad, der indbyder til hyggelige gåturer i de historiske kvarterer og romantiske middage på små bistroer.

Bryllupsrejse i Brasilien.

Foto: Unsplash

… som Solange Knowles og Alan Ferguson.

Efter et storslået bryllup i New Orleans satte r’n’b-musikeren og musikvideoinstruktøren i 2014 kursen sydpå. Bryllupsrejsen gik til Brasilien, hvor det nygifte par rejste rundt. Bl.a. gjorde de stop i Trancoso på Bahia-kysten – en tidligere fiskerlandsby, hvor boheme-hippier fra hele verden i 1970’erne slog sig ned for at leve side om side med fiskerne i et uspoleret naturskønt område, og som de seneste år trods fraværet af luksuriøse resorts og eksklusive butikker har trukket jetsettet til. Her har blandt andre Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio og også Solanges storesøster Beyoncé søgt hen for at slappe af fra overfyldte restauranter og hektisk natteliv.

Bryllupsrejse på Costa Rica

Foto: Unsplash

… som Gisele Bundchen og Tom Brady.

Det var ikke helt nok for supermodel Gisele Bundchen og superbowl-stjerne Tom Brady at blive gift én gang. Efter at have givet hinanden deres ja i et lille kapel i Santa Monica i Californien, besluttede de få måneder senere at fejre kærligheden én gang mere sammen med den nærmeste familie og venner – denne gang på Costa Rica i parrets eget hus i Santa Teresa på Nicoya-halvøen. Under en romantisk solnedgangsceremoni på stranden sagde hr. og fru Brady igen ja til hinanden og tilbragte en uges bryllupsferie med deres nærmeste med at dase og bade. The Bradys har siden 2007 jævnligt besøgt deres hemmelige paradis i Costa Rica, og i dag er området et yndet rejsemål for surfere og andre livsnydere, som tiltrækkes af de hvide sandstrande, bjerge med smukke vandfald og et stort udvalg af bæredygtige resorts, yoga-retreats og økologiske restauranter.

Bryllupsrejse i Østafrika

Foto: Unsplash

… som Kronprins Frederik og Mary, Jessica Biel og Justin Timberlake.

Efter en hel nats bryllupsfest på Fredensborg Slot rejste kronprins Frederik i maj 2014 i al hemmelighed på bryllupsrejse med Danmarks nye kronprinsesse, Mary. Turen gik til Østafrika, hvor tronarvingen og hans brud besøgte Zanzibar, Tanzania og Kenya og både oplevede den frodige regnskov og kridhvide sandstrande. Og det er ikke kun kronprinsparret, der er fascineret af Østafrika. Da Hollywood-parret Jessica Biel og Justin Timberlake i 2012 sagde ‘I do’ til hinanden, fejrede de også kærligheden med en rejse til Tanzania. Her bød ferien både på solbadning i kystresortet Sasakwa Lodge og safari på Serengeti.

Bryllupsrejse på Bora Bora, Fransk Polynesien

Foto: Unsplash

… som Nicole Kidman og Keith Urban, kronprinsesse Victoria og Daniel.

Selv om de er bosat i USA, valgte det australske powerpar Nicole Kidman og Keith Urban at være på den sydlige halvkugle, både da de blev viet, og da de efterfølgende rejste på bryllupsrejse. Efter en romantisk ceremoni med udsigt over Sydneys ikoniske Manly-strand, satte de kursen mod den fransk polynesiske paradisø Bora Bora, der ligger midt i Stillehavet mellem Australien og Sydamerika. Her dasede parret i en privat villa i strandkanten. Da den svenske tronarving, kronprinsesse Victoria, fik sin drømmeprins – Daniel – fejrede de to også kærligheden på den lille paradisø. Parret fløj først til Tahiti, hvorfra de sejlede med en luksusyacht, som de havde lånt af venner, til den lille ø, der er omkranset af koralrev. Det kommende regentpar tilbragte 10 dage med afslapning i strandkanten og besøg på andre af Fransk Polynesiens mange idylliske atoller.

Bryllupsrejse i Spanien og Italien

Foto: Unsplash

… som Reese Witherspoon og Jim Toth, Alicia Vikander og Michael Fassbender, Neil Patrick Harris og David Burtka.

Mens mange kendisser foretrækker øde øer med private strande, når de holder ferie, valgte Reese Witherspoon og Jim Toth at tilbringe deres hvedebrødsdage med at slentre ned ad tætbefolkede gader og spise på romantiske restauranter i den gamle italienske by Positano på Amalfikysten. Faktisk kunne det eventyrlystne brudepar ikke nøjes med én ‘honeymoon’, men rejste først en tur til Belize, dernæst til Paris og rundede ferien af på Amalfikysten, hvor de flere gange blev genkendt, når de gik hånd i hånd på gaden, og på sociale medier beskrevet som tydeligt forelskede ‘lovebirds’.

Italien dannede også rammen om bryllupsrejsen, da den svenske oscarvinder Alicia Vikander i 2017 sagde ja til sin tysk-irske filmkollega Michael Fassbender. De to blev viet på den spanske ferieø Ibiza på det 400 år gamle Finca Can Marti, der i dag er et bæredygtigt hotel med egen økologisk frugtplantage og urtehave, solcelleopvarmet pool og tyrkisk hamam. Efter vielsen satte de nygifte kursen mod Norditalien, hvor de besøgte de smukke og historiske byer Bologna, Verona og Firenze. Her blev de flere gange spottet af fans, når de spiste på små lokale restauranter og indlogerede sig på hyggelige hoteller og private bed & breakfasts. Lignende omgivelser dannede rammen, da ‘How I Met Your Mother’-stjernen Neil Patrick Harris giftede sig med sin kæreste gennem 10 år, David Burtka. De to lejede et slot i den norditalienske by Perugia og inviterede venner og familie til vielse og fest.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her