Rebecca Laudrup: Brudens Regelbog VOL. 1
Foto: Isabella Lenshardt
Bryllup

Rebecca Laudrup: Mine 8 bedste råd til den kommende brud

af Rebecca Laudrup 24/05/2019
ELLEs skribent Rebecca Laudrup blev gift i april på Holckenhavn Slot på Fyn. Hun har derfor prøvet at stå som den forvirrede og spændte brud, der konstant søgte andres viden for at få den absolutte bedste dag. Derfor har hun lavet en lille regelbog med hendes bedste tips til alle brides-to-be...

1. Vær dig selv!

Du må godt lige tabe dig to kilo, så kjolen sidder bedre få ordnet vipper, så mascaraen ikke løber, eller farvet håret, så udgroningen ikke ses. Men du må ikke ændre på dig selv. For husk lige, at ham du skal giftes med, elsker dig for den du er, og måden du ser ud på. Så husk at have dig selv med på dagen og stil dig selv et spørgsmål som; skal du egentlig have håret oppe, når det normalt altid er nede? Eller have den tætsiddende kjole på, når du mere er til det behagelige? I stedet for at ligne en anden, så lign dig selv - og vær dermed den bedste version af dig selv!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Foto: Isabella Lenshardt

2. Spis morgenmad!

Denne her kan næsten ikke pointeres nok: husk at spise! Nej, du vil bestemt ikke være sulten, tværtimod, hjertet sidder i halsen, og spændingen bobler i maven. Men, for din egen skyld (og måske også gæsternes), bliver du nødt til at spise. Det er en lang dag, og til receptionen får du travlt med at kysse, kramme, hilse og tage billeder, således at der ikke vil være overskud til at tænke på mad. Det er også okay. Så længe du har spist en stor portion yoghurt med frugt, croissant og juice til morgenmaden. Ingen gider at blive husket som den ’stive brud’ eller ’hende der besvimede’ til sit eget bryllup. Bon appetit!

3. Hav skifteskoene med!

Selvfølgelig skal du have hæle på (hvis du kan gå i dem) - for det giver jo den pæneste holdning, og billeder bliver der taget mange af. Men lyt til denne tidligere brud: skiftesko er guld værd. Der findes altså ikke noget værre, end ikke at kunne danse natten lang grundet ømme fødder, og det må da slet ikke ske til dit bryllup, hvor du har betalt for DJ’ens geniale playliste! Så på med de cool sneakers og afsted på dansegulvet med dig…

Foto: Isabella Lenshardt

4. Hav veninderne, svigermor og mor med i processen.

Et godt råd fra en brud til en anden, er at have sine tætteste kvinder i sit liv med indover. Det kan være alt fra brudeprøvekjole til valg af vin. Og hvis du har overskuddet til det, så er der ikke noget hyggeligere, end at vågne op sammen med sine bedste veninder, spise morgenmad med dem og dine forældre, og derefter få ordnet hår og makeup, imens der bliver givet peeptalks og massevis kram hele morgenen. Dine veninder, mor og svigermor glæder sig nærmest ligeså meget, som du gør, og de vil gøre alt for at give dig den bedste af slagsen. Så i stedet for at side helt nervøs alene, så få dem du kender med fra start af, så de kan hjælpe og vise dig, hvor meget du fortjener at få den perfekte dag! Der er også noget Sex and The City over at sidde sammen med sine bedste veninder, drikke champagne og få ordnet hår, imens at Carrie - eller jeg mener selvfølgelig du - skal giftes (med din Mr. Big).

5. Investerer i gode billeder og video

Dette kan ikke understreges nok. For selvom det kan være dyrt og måske ikke passe til budgettet, så vil du aldrig fortryde det efterfølgende - tværtimod. En god fotograf, som er der for at være fotograf, kan altså bare noget andet end din onkels kamera. Og hvis du har mulighed for, at der er en der kommer og filmer, så du har noget stemning fra dagen, samt alle talerne, ja, så vil det blot sætte prikken over i’et. For ’desværre’ er man så meget i et rus af adrenalin og en lille boble, at man ikke kan huske hele dagen fra start til slut – eller rettere alle talerne. Der sker så meget på selve aftenen og det går så hurtigt, men hvis man har billeder og film fra selve dagen, så vil man ikke bare kunne genopleve den mest perfekte dag, man vil også kunne sende det ud til gæsterne, så de får en bid af kærlighedsfesten også.

6. Vær kreativ

Hvis der er noget, som kan sætte gang i samtalen hos gæsterne, så er det, når de kan se, at I som brudepar også har gjort en indsats. De små detaljer gør bare en forskel, så være lidt kreativ, så også dine gæster kan få den mest magiske dag. Det kan være alt fra candybar til festen, til små hangover kits på værelserne, konfetti efter brudevalsen, sjove bordkort til middagen, eller øl med egne designede etiketter. Muligheder er der mange af, men tag ikke fejl, dine gæster vil bemærke det.

Foto: Isabella Lenshardt

7. Ja tak til taske!

Mange brude ved ikke, om de skal have en taske med til dagen, og det kan også være svært både at skulle have brudebuket og taske med op af kirkegulvet, men det er altså ikke en dårlig ide. Solbriller, makeup, lommetørklæde, pasteller og talen (hvis du holder sådan en) er bare rar, at have i nærheden, og hvis du ikke lige kan overskue at bære rundt på den hele dagen, så have den liggende ved din stol til middagen. Det er i hvert fald der, den er ekstra brugbar - særligt lige efter du har grædt til din fars tale.

8. Nyd det!

Dette kan ikke understreges nok. Du må virkelig love dig selv at nyde det. Ja, det kan godt være svært, for du vil være så spændt og nervøs, at alle følelserne bobler inden i dig. Men husk nu, at denne dag (forhåbentlig) kun sker en enkel gang i dit liv, og derfor skal du være til stede og huske på at trække vejret. Dagen bliver perfekt lige meget, hvordan vejret bliver, dine gæster skal nok opføre sig ordentligt, og nej, du bløder ikke igennem. Husk at nyd dagen – det kan ikke siges nok, så jeg siger det lige én gang til: Nyd det!

Foto: Isabella Lenshardt

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her