ELLE Guider: Sådan får du en Oscar Night som en Hollywood-stjerne

Foto: Gossip Girl

Natten mellem søndag d. 26 og mandag d. 27 februar er det igen tid til sætte sig godt til rette og holde sig vågen helt ud på de små timer, når den 89. Oscar-uddeling kommer til Danmark gennem TV-signalet fra kl. 23.00. Oscar-uddelingen er verdens største og mest prestigefulde awardshow, og den røde løber tiltrækker verdens fremmeste stjerner iført couture fra de største modehuse.

Derfor er Oscar-uddelingen naturligvis også et af de events ELLE-redaktionen glæder sig til hvert år. For selvom den røde løber generelt ikke har ry for at være den mest agenda-sættende ”runway”, så er Oscar-uddelingen alligevel værd at stoppe op ved for at få en fornemmelse for de tendenser, der kommer til at præge det kommende år. Eksempelvis bar Alicia Vikander sidste år den smukkeste gule Louis Vuitton kjole, og minsandten om gul ikke er it-farven i de SS17 kollektioner, der er på vej i butikkerne netop nu!

Læs også: De bedste øjeblikke fra den røde løber i 2016

Derfor holder ELLE sig naturligvis vågne hele natten, så vi kan opdatere direkte fra den røde løber og give dig alle højdepunkterne fra årets Oscar-uddeling ét sted. Men den helt rigtige Oscar-nat kræver den rette stemning og de rigtige omgivelser. I samarbejde med Kurhotel Skodsborg, der har tilbudt os at skabe de fineste rammer og forudsætninger for at holde energien og humøret højt natten igennem, har vi lavet en guide til hvad du kan gøre, hvis du også skal sidde oppe hele natten mellem den 26 og 27 februar. Du kan følge alle højdepunkterne fra årets Oscar-uddeling direkte fra Kurhotel Skodsborg på @elledanmark og #ELLEOscar den 26.-27. februar, og på ELLE.dk/oscar, hvor vi allerede nu varmer op med de bedste Oscar-moments til Oscar 2017.

Læs også: Alt om Oscar-uddelingen

Kig med i galleriet nedenfor og se vores tips til hvordan du skaber de bedste forudsætninger for at komme energifyldt gennem Oscar-natten.

Psst…! Årets Oscar-uddeling kan ses på TV2 og TV2 Play fra kl. 22.55 søndag d. 26. februar. Rød Løber direkte fra Dolby Theatre er fra 23.55 og selve showet går i gang kl. 02.30. Mandag morgen kan du finde alle højdepunkterne fra kjoler til taler og vindere på ELLE.dk/oscar og på @elledanmark’s Instastory.

Skab de bedste rammer for en Oscar all-nighter

Artiklen er lavet i et redaktionelt samarbjede med Kurhotel Skodsborg i forbindelse med Oscar 2017

Relaterede artikler