zacapa-nuet-solo-dining-elle-dk.jpg
Foto: Zacapa
Solo Dining

Spis en tre retters menu på Gemyse med den du kender allerbedst: Dig selv

af Nikita Hoffmann Andersen 5/02/2019
I en tid, der oversvømmes af social dining, small talk og deleøkonomier, kan det være ret forfriskende at trække stikket og bruge tid med sig selv. Det synes de i hvert fald hos romfirmaet, Zacapa, der igen er tilbage med spisekonceptet ’Nuet’: Denne gang skal du opleve solo dining i form af en tre retters menu i dit eget selskab.

Rekordmange danskere lever som singler, og alligevel kan noget så basalt som at spise alene være skræmmende.

Jo jo, du kan da godt indtage aftensmaden alene, når du er derhjemme, men det der med at gå ud og spise alene, det er stadig lidt mærkeligt… Ikke?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvorfor egentlig? Det bedste selskab, du kender, er forhåbentligt dit eget, og det hylder den guatemalanske rom, Zacapa, med en enestående oplevelse i from af solo dining på restaurant Gemyse i Tivoli.

ELLE var forud for denne artikel inviteret til at opleve Zacapas 'Nuet' solo dining.

"Måltidet er tit omdrejningspunktet for hygge, samtale om samvær. Det er i princippet positivt, med det flytter samtidig opmærksomheden fra smagene, duftene og de forskellige teksturoplevelser, en god middag kan byde på”, siger de hos Zacapa, og således inviterer – eller måske nærmest udfordrer – de dig til at gøre noget, du måske aldrig har gjort før.

Spis en tre retters menu på en anerkendt restaurant. Alene.

Læs også: ELLE Update // Det sker i februar 2019.

Zacapa har tidligere inviteret danskerne på deres spisekoncept, Nuet, der førhen blandt andet har inviteret middagsgæsterne på mindful spisning. Denne gang går Zacapa dog all in, idet der ikke bare slukkes for iPhonen, men også for samtalen.

Restaurantchef på Gemyse, Mette Dahlgaard, har sammensat en tre retters menu, blandt andet med elementer fra køkkenhaven i Tivoli, mens bartenderen, Michael Hajiyianni, der til dagligt hører til på Ruby, har sammensat cocktailmenuen, der naturligvis består af den guatemalanske rom, Zacapa.

Alt dette skal du nyde over to timer ved dit eget bord, mens du bliver udstyret med kniv, gaffel og høretelefoner. Helt lavpraktisk vil aftenen udforme sig således, at du bliver placeret ved et bord alene, men i et rum med andre solo-dinere. Her vil du få udleveret en iPod samt et sæt høretelefoner, og en behagelig stemme vil, ved serveringen af hver ret, bruge cirka fem minutter på at guide dig igennem de forskellige sanselige oplevelser, middagen byder på. Guiden efterfølges af udvalgt musik, der underbygger den gastronomiske fortælling.

Den specielle oplevelse ledsages af en nøje udvalgt menu samt cocktails. Du skal nyde:

Forret: Kartofler med kaviar, æggeblomme og urter. Hertil Zacapa 23 infuseret med citronverbena-te, saltet kvæde, æbletesirup, rose belsazar vermouth og champagne.

Foto: Zacapa

Hovedret: Confiteret vagtel med økologiske rødder fra haven og kyllingehjerte. Hertil Zacapa 23, kokos- og dildvin, agurkesirup, ferskenbitter og dildolie.

Foto: Zacapa

Dessert: Sort sesam-is med maltvaffel, grene og rød skovsyre. Hertil Zacapa Negra, vinmix, Fernet Branca infuseret med sort kardemomme og fennikelsaltet, brun sukkersirup.

Foto: Zacapa

Hvis du synes, at både oplevelsen og menuen lyder spændende, skal du ikke tøve for længe. Zacapas ’Nuet’ pop-up restaurant på Gemyse løber af stablen den 27. februar 2019 á to omgange henholdsvis klokken 16.30 og igen klokken 20.30.

Middagen, der består af tre retter og tre Zacapa-cocktails, koster 790 kroner, og du kan købe billet HER.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her