7 nye hoteller, du vil elske at bo på
Foto: PR
Oplev

7 nye hoteller, du vil ELLEske at bo på

af Pernille Hammershøj Madsen 16/11/2016
Fra lande som Mexico og Australien til byer som Rom og New York: Klodens hot spots er fulde af spændende rejsemål, og overalt dukker der skønne hoteller op, som i sig selv er rejsen værd. Her giver vi dig vores syv bud på nye hoteller verden over, hvis unikke indretning og beliggenhed kun kan gøre dig i godt humør.

Et hotel er meget mere end ’bare et sted at sove’, og overalt blomstrer nye hoteller op, som du roligt kan planlægge din rejse efter at bo på. Der findes nemlig masser af fantastiske hoteller med betagende udsigter, cool indretning eller en overdådig spa, og her giver vi dig vores syv bud på nye perler, du kan drømme dig væk til - eller besøge på din næste ferie.

Læs også: Modens evige favoritby: Kim Grenaas tips til Firenze

Og vores forslag indebærer helt sikkert et rejsemål, med et dertilhørende skønt hotel, som falder i din smag. Du kan nemlig drømme dig væk til Coco Chanels foretrukne Hotel Ritz i Paris, som er genåbnet efter en årelang renovation, eller mexicanske Casa Malca som med sine blot ni værelser og ”svære” valg mellem havbad og pool rimer på bountyland og sol.

Kig med i galleriet og se de syv hoteller hvis skønne indretning og beliggenhed kun kan gøre dig i godt humør: