Tribeca Ugly Duck opfylder dine vildeste pizza-drømme

Foto: PR

Måske føler du allerede, at du har besøgt hvert et pizza-værdigt sted i København, men har du prøvet Tribeca Ugly Duck?

Kalenderen viser påskeferie og det betyder, at din forlængede weekend (eller uge) er den perfekte anledning til at prøve et nyt spisested i din by, som du ellers føler, du har udtømt for muligheder.

I Københavns nordvest område gemmer der sig nemlig et pizza- og øl laboratorium, hvor både smagsløg og storby-sult bliver forkælet i ægte Newyorker stil - med andre ord, hvis du ikke allerede har besøgt restauranten, så bør du!

Tribeca Ugly Duck er en restaurant, som er etableret med inspiration fra Lower Manhattans hippe TriBeCa-kvater, og selvom navnet henleder på bydelen, så henleder atmosfæren samtidig også i helhed til en ægte, urban New Yorker-stemning i rå og rustikke industribygninger.

Læs også: ELLE update: Dét sker i marts

Også menuen er komplet afskærmet fra dansk jantelov og afspejler en restaurant, som er ambitiøs og som ved, at danskerne er klar til at prøve nye ting på menuen; en menu, som er sammensat med inspiration fra den internationale madscene.

På menuen finder du et væld af pizzaer med spændende ingredienser. Var det noget med en sød dessert pizza med is, chokolade, nødder og kanel? Og hvad med at tilsætte en af stedets to blåbær øl eller en pizza cocktail, som er en drink med søde pizza croutoner i? 

Alle pizzaer er bagt med hjemmemalet mel, toppet med økologiske kvalitetsråvarer og gjort ekstra sprøde i restaurantens specialdesignede stenovn. Blandt andet dette gør Tribeca Ugly Duck til et pizzasted, der er forhøjet til et helt andet niveau! 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Artiklen fortsætter under billedet 

Foto: Tribeca Ugly Duck

Om stedets ambition siger Daniel Vous Pedersen, som er en af dem, der står bag oasen i Nordvest:

"Vi forsøger at opnå en uformel og social stemning, hvor vores mange gæster sidder ved langborde og selv henter og bestiller i baren. Vores målgruppe er bred, men vi henvender os til dem, der sætter pris på en anderledes og spændende pizza, og som især sætter pris på kvalitet".

Tribeca Ugly Duck åbnede dørene første gang i sommeren 2017 og har siden eksperimenteret med nye smagssammensætninger i restaurantens unikke pizza- og øl-laboratorium, hvor besøgende altså kan nyde øl og pizza i en unik sammensætning.

Se meget mere på deres Instagram her og se hele den spændende pizzamenu her - bon appétit! 

Relaterede artikler