Krug & d'Angleterre lancerer eksklusiv Afternoon Tea med champagne

Foto: d´Angleterre
Afternoon Tea er en finkulturel britisk tradition, som siden 1800-tallet har været dyrket i de adelige kredse og i dag lever i bedste velgående på de eksklusive hoteller i London og verdens metropoler. Mange ynder at reservere bord flere måneder i forvejen på de mest velsansete adresser, når de besøger London, for at få den engelske kultur serveret i dekandent porcelæn og med en sølvske.
 
Fra d. 26 februar i år er der dog ikke længere behov for at få lysten til delikate mundrette anretninger søndag eftermiddag dækket ved et besøg tværs over Nordsøen. I samarbejde med champagnehuset Krug har Danmarks smukkeste hotel, d'Angleterre, fortolket den smagfulde engelske eftermiddagsklassiker og skabt Krug Afternoon 'Tea'. Til forskel fra den engelske tradition er omdrejningspunktet dog ikke skoldhed te, men derimod den ekstraordinære og meget eksklusive champagne Krug Crand Cuvée. Ligesom ved en klassisk afternoon tea, serveres der til Krug Afternoon 'Tea' udsøgte delikatesser, der er nøje afstemt for at matche de sofistikerede smagsnoter i champagnen. Man kan derfor se frem til at forkæle sine smagsløg med hummer, trøffel og fois gras, der alle indgår som ingredienser i de små gastronomiske kreationer til Krug Afternoon 'Tea'. 
 
Se også: Moët lancerer de kæreste Valentins-emojis
 
Der er med andre ord dækket stadseligt op til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, og Krug Afternoon 'Tea' er bestemt en søndagsaktivitet, der vil gøre weekenden væsentligt mere luksuriøs. Det er også en oplagt gaveidé at invitere hende, der har alt, på d'Angleterre og få masseret smagsløgene af afstemte gyldne bobler og kunstfærdige kulinariske smådelikatesser.
 
Krug Afternoon 'Tea' serveres hver søndag mellem kl. 15-17 fra den 26. februar 2017 i den smukt indrettede Gallery Hall på Hotel d'Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Inkluderet i oplevelsen er et glas Krug Grande Cuvée og mulighed for tilkøb af andre Krug-champagner, og man kan også vælge te eller kaffe, hvis man ønsker en mere traditionel Afternoon Tea-oplevelse.
 
Hvad: Krug Afternoon ”Tea” hos d’Angleterre (Gallery Hall)
Hvor: d’Angleterre, Kongens Nytorv, 1050 København K
Hvornår: Hver søndag kl. 15-17 fra den 26. februar 2017 
Pris: 645 kr., inklusiv et glas Krug Grande Cuvée
Bordbestilling: via d’Angleterre (www.dangleterre.com)

Relaterede artikler