Reunion Ikoniske Backstreet Boys samles i virtuel reunion-koncert

Foto: Mega

”Backstreet’s back alright!”

De rockede både 90’erne og 00’erne, men den 30. marts 2020 samledes det ikoniske, svedige boyband Backstreet Boys, kendt for de matchende hvide outfits, atter igen for at synge i harmoni i forbindelse med en amerikansk fundraiser med den anerkendte sanger Elton John som vært.

Det var hverken på scenen eller i et studie, at de 5 Backstreets Boys samledes – de måtte nemlig ligesom alle andre i denne coronatid samles under lidt andre forhold og blive hjemme i egne stuer og ty til webcammet, mens de fysisk befandt sig på tværs af USA.

Det var svært ikke at trække på smilebåndet, da boybandet sang hit-singlen I Want It That Way fra 1999, mens de gav en virtuel koncert på knap en time, der blev sendt på de amerikanske kanaler Fox og iHeart.

Se noget af koncerten herunder:

Intentionen med fundraiseren var at indsamle penge til dem i frontlinjerne, sundhedspersonalet, der lige nu hver dag risikerer sit liv for at bekæmpe coronavirus – og ikke mindst for at sprede glæde og minde amerikanerne om at vaske sine hænder og holde afstand.

Den stjernespækkede 'stue-koncert' indeholdt forestillinger af blandt andet populære sangere og sangerinder såsom Billie Eilish, Alicia Keys, Mariah Carey, Sam Smith, Lizzo og Camilla Cebello – og der blev indsamlet intet mindre end 1 million dollars i løbet af de første 10 minutter af udsendelsen.

Læs også: De 10 bedste ting, der er kommet ud af coronakrisen.

Selv om det er på nogle lidt ærgerlige præmisser, at vi igen skal se vores yndlingsboyband samlet, så vil vi hellere end gerne sprede budskabet om at hædre alle dem, der gør en indsats for at redde os ud af coronakrisen.

Hvis du også kunne bruge et musisk indslag og lidt opmuntring, så kan du se hele koncerten herunder.

Relaterede artikler