Iben Høj er aktuel med fire nye udstillinger og en ny kollektion

Iben Høj er aktuel med 5 nye udstillinger og en ny kollektion
Foto: PR

Danmarks ukronede strikkedronning, designeren Iben Høj, er kendt for sin kreative hjerne og smukke håndlavede strikkedesigns. Du kan nu opleve hendes fine univers på fire udstillinger rundt om i Danmark, imens hun også er klar med en helt ny strikkekollektion.

Iben Høj er født i Aarhus og bor nu i Kerteminde. Hun blev i sin tid uddannet fra University og Brighton, Faculty of Fashion and Textiles.

Hendes første kollektion blev lanceret tilbage i 2003 og siden da, har hun gang på gang imponeret modeverdenen med sit smukke håndværk. Til daglig er hun - udover at være selvstændig designer - også underviser og leder af strikkeværkstedet på Designskolen i Kolding, imens hun som freelance-designer har solgt designs til store modehuse som Marni, Kenzo og Marc Jacobs.

Iben Hæjs nye kollektion er skabt til at være uafhængig af sæson og tid. Der er lagt vægt på, at den er klassisk og brugbar, og den er skabt med tanke på bæredygtighed, kvalitet, materiale, form og struktur. 

Læs også: Alt du skal vide om Copenhagen Fashion Summit 2017

I år kan du finde Iben Højs smukke univers på fire forskellige udstillinger rundt omkring i Danmark i løbet af sommeren og efteråret, og i galleriet kan du læse mere om dem allesammen. 

Iben Høj er aktuel med 5 nye udstillinger og en ny kollektion

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler