Hvem er ELLE-kvinden anno 2016? Deltag i den store internationale ELLE-undersøgelse her

Vi har hørt det mange gange før: Danskerne er verdens aller-lykkeligste, og vores lille kongerige er anerkendt for sit høje ligestillingsniveau, velfærdssystem og gode levevilkår. Og alt det er meget fint, men hvordan har du det, når det kommer til stykket? Og føler du, at dine vilkår som kvinde er lige, som de skal være?

Det spørgsmål stiller International ELLE netop nu alle kvinder verden over, for at forstå ELLE-kvinden anno 2016 endnu bedre og tilpasse ELLE-universet efter netop dét, der optager hende mest i hverdagen. 

Læs også: For for tøset eller for bossy? Her er de modstridende kommenentarer, vi kvinder modtager dagligt

Den danske ELLE-redaktion er ikke i tvivl om, at vi har verdens bedste læsere, og opfordrer derfor alle til at deltage i undersøgelsen, så vi (forhåbentligt) kan se vores lille nation rangere højt på det internationale girl-power og glædesindex. Undersøgelsen, som du kan deltage i via linket nedenfor, er oversat til dansk, så alle kan være med, og beder dig blandt andet i bedste Beyoncé-stil om at overveje, om du nogengange ville ønske, at du var født som en mand. Og du kan være helt rolig: Dine svar forbliver ganske anonyme, så du ærligt kan svare dét du mener.

DELTAG I DEN STORE ELLE-UNDERSØGELSE HER

Som tak for din deltagelse og din tid, trækker vi lod blandt alle indsendte svar om et 3 månders abonnement til ELLE, så du kan have (endnu mere) at glæde dig til i hverdagen. 

Relaterede artikler