Her er den nye trailer til Fifty Shades Darker

Foto: PR

Bogtrilogien 'Fifty Shades' har solgt i mere end 100 millioner eksemplarer verden over og er blevet oversat til 52 forskellige sprog.

Og da bogen blev oversat til en film på det hvide lærred med Jamie Dornan og Dakota Johnson i hovedrollerne, var der nærmest heller ikke den dansker, som ikke var en tur i biografen og se den hotte romance mellem Anastasia Steele og Christian Grey.

Derfor har vi også ventet i spænding på, at den næste film i rækken 'Fifty Shades Darker' lander i biografen, og nu en del af ventetiden forbi. De første trailere til filmen er nemlig landet, og her på ELLE-redaktionen kan vi næsten ikke vente med at se filmen - især efter at have set de offentliggjorte trailere.  

I den nye "Fifty Shades Darker" er Jamie Dornan og Dakota Johnson tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele sammen med Oscar-vinder Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford og Max Martini. 

Den første trailer blev offentliggjort tilbage i september 2016, den anden i december 2016 og nu er den tredje så landet - og vi kan godt afsløre, at det kun bliver (endnu) mere hot!

Se de tre offentliggjorte trailere til 'Fifty Shades Darker':

Trailer 1:

Trailer 2

Trailer 3:

”Fifty Shades Darker” indtager biograferne d. 9. februar.

Få et gensyn med smukke Dakota Johnson i galleriet nedenfor. 

Mandagsmuse: Dakota Johnson

 

Relaterede artikler