Giv et ELLE abonnement i Valentine's Day gave - spar 48%

Foto: All Over Press
Forkæl din mor, veninde eller søster på Valentine's Day den 14. februar med et gaveabonnement på ELLE og ELLE Decoration. Det tagr kun 5 minutter at bestille på nettet, og du sparer 48%!
 
Du vælger selv prisen
 
Med et gaveabonnement på ELLE og ELLE Decoration kan du selv vælge, hvor mange gange modtageren skal have bragt bladet til døren. Abonnementspriserne starter fra 150 kr., så du kan selv vælge, hvilket prisniveau din gave skal ligge på. Du kan betale med både giro eller betalingskort.
 
Vil du for eksempel gerne give ELLE og ELLE Decoration i Valentine's Day gave, kan du vælge mellem 4 numre til 150 kr., 8 numre til 300 kr. eller 12 numre til 450 kr. 
 
Abonnementet stopper automatisk
 
Med et gaveabonnement er der garanti for, at din gave vil glæde langt i mange måneder. Gaveabonnementet starter automatisk, du kan selv bestemme startdatoen. Desuden stopper gaveabonnementet automatisk, så hverken du eller gavemodtageren skal bekymre sig om at sige det op i god tid.
 
 
Få tilsendt gavekortet - eller print det selv ud
 
Når du køber abonnementet udfylder du både modtagerens adresse og også din egen som betaler. Og så får du muligheden for at få tilsendt det fine gavekort til din egen adresse - eller printe det, så du kan pakke det ind med det samme.
 
 
Hvis modtageren allerede har et abonnement?
 
Hvis gaveabonnementet er oprettet til den samme person, på den samme adresse, leveres bladene i forlængelse af hinanden, dette kræver dog, at navnet og adressen på abonnenten er fuldstændig identisk.
 
 

Relaterede artikler