Forsød din efterårsferie med en bid af USA i København

Forsød din efterårsferie med en bid af USA i København
Foto: @americanpiecompany

København er fuld af gode steder, der på en eller anden måde minder os om USA. Og det store land mod vest er netop, hvad vi har på hjernen lige nu. Både i det aktuelle nummer af ELLE men også fordi at efterårsferien i dag melder sin ankomst. I november udgaven af ELLE-magasinet sætter vi nemlig spot på alt det fra USA, som du skal kende. Fra hvilke skuespillerinder der lige nu sætter dagsordenen til de største mode- og beauty tendenser med amerikansk afsender, der hitter.

Læs også: ELLE Update: Dét sker i Oktober

Det er bare ikke altid, at man lige får chancen for selv at rejse helt til USA for at opleve alt det nye, som det store land har at byde på men heldigvis behøver du ikke at sætte dig ind i en flyver for at opleve et stykke af USA. Du kan faktisk godt nøjes med at hoppe op på cyklen eller sætte dig ind i toget og tage til København. Vores helt egen hovedstad gemmer nemlig på masser af små perler, som på hver sin måde byder på en bid af USA.  

  

I galleriet herunder har vi samlet en guide til alle de bedste steder i København, hvor du på den ene eller den anden måde kan få en bid af USA:

Forsød din efterårsferie med en bid af USA i København

Relaterede artikler