Derfor skal du glæde sig til den nye serie 'Glow' på Netflix - se traileren her!

VI teaser til ny Netflex serie i bedste 80’er stil
Foto: PR

Fredag den 23. juni får en ny komedieserie premiere på Netflix. Serien hedder 'Glow' og er et vaskeægte lycra-paradis med behørige doser glimmer, glitter og hårlak i bedste 80’ stil. 1980'erne er et af de årtier der lige nu har allerstørst inddlydelse på modebilledet, så hvis du mangler gennemført inspiration til dit look  -selvfølgelig sat helt på spidsen - så er 'Glow' leveringsdygtig! Og desuden er der lagt op til en rigtig girlpower-serie, som du roligt kan gå i gang med, hvis du mangler en ny sommerserie-flirt.  

Alison Brie spiller seriens hovedperson, Ruth Wilder, der er en arbejdsløs skuespiller i 1980’ernes vilde Los Angeles. Ruth ønsker brændende at blive berømt, så hun tilmelder sig et TV-wrestling-show, i et sidste desperat forsøg på at nå Hollywoods stjerner.

Ud over Ruth, følger man en gruppe LA-misfits med en afdanket B-film-instruktør ved roret, der forsøger at lede westling-gruppen mod succes og stjernestatus. Så hvis du kan lide 80’er vibes, spandex, højt hår og neonfarver, og skal du med sikkerhed følge med i Ruths rejse mod berømmelse i Los Angeles' showbranche.   

Serien er produceret af Liz Flahive, som star bag hitserierne 'Homeland' og 'Nurse Jackie', samt Carly Mensch der også er bag 'Nurse Jackie', 'Orange Is The New Black' og' Weeds'. Det kan med andre ord kun blive godt med de CV'er bag den nye serie. 

Serien har premiere på Netflix den 23. juni, hvor alle afsnit kan ses.

Se med i traileren nedenfor, og få sat ansigt på hovedrollerne i den kommende 80’er serie fra Netflix… 

Relaterede artikler