Donation Blake Lively og Ryan Reynolds donerer flere millioner til coronabekæmpelse

Foto: Mega

I en hidtil uset sundhedskrise som den, vi ser coronavirussen har bragt over os alle, er det vigtigt at overveje, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe til, for at flest mulige kan komme uskadte igennem pandemien.

Vi ser fx eksempler på influencere og kendte, der deler vigtige oplysninger om virussen på de sociale medier, mens andre stjerner går til generøse ekstremer. 

Den tidligere Gossip Girl-stjerne Blake Lively og ægtemanden Ryan Reynolds gør i den grad en indsats for at dæmpe smitten – og indsatsen er et sekscifret beløb på 1 milion dollars svarende til omkring 6,7 millioner danske kroner.

Parret har doneret det gavmilde beløb til fødevarebanke i USA og Canada, som er velgørende organisationer, der distribuerer mad til dem, der har svært ved at købe ind og undgå sult – blandt andet de ældre, der ikke selv kan handle ind.

De anerkendte skuespillere Tom Hanks og Idris Elba fortalte begge for nyligt, at de var blevet testet positive for coronavirussen – og opfordrede sine fans på det kraftigste at forholde sig roligt – og de er kun få af de mange smittede.

Læs også: Luksusmærkerne Louis Vuitton og Dior producerer og donerer håndsprit.

Den 17. marts 2020 lagde Ryan Reynolds et tweet ud på sin Twitter-profil, hvor han kaldte Covid-19 for "et røvhul" – og vi er ærligt talt helt enige!

Han annoncerede også sin og Blakes donation til organisationerne Feeding America og Food Banks Canada og opfordrede samtidig læserne til at holde sammen: ”Pas på både krop og sind. Gør plads til glæde. Ring til nogle, som er isoleret og måske har brug for forbindelse.”

Ryan, der måske har Hollywoods bedste humor (se selv her) - skrev også et falsk telefonnummer til Hugh Jackman i sin tweet, for at bringe et grin ind i konteksten – som man godt kan savne i disse triste tider.

Blake omtalte også donationen med sit eget Instagram-post:

View this post on Instagram

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Efter at have mindet læserne om at huske de ensomme og isolerede – og måder hvorpå man kan holde kontakten via 2020’s privilegerede faciliteter indenfor teknologi, benyttede Blake også lejligheden til at drille sin mand ved at skrive, ”Nu kan nogle fortælle Ryan, at ’følelsesmæssig afstand’ fra sin svigermor ikke er en ting. Intet kan redde ham.”

Vi er glade for at både Blake og Ryan kan formå at holde humøret oppe – deres donation giver i hvert fald anledning til et stort smil og en klapsalve over deres generøsitet i denne tid, hvor mange er i nød.

Psst! Kan du ikke få nok af Blake? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet hendes stiludvikling fra 2007-2019: Fra naboens datter til powerful kvinde:

Blake Livelys stiludvikling: Fra naboens datter til powerful businesswoman

Relaterede artikler