Tillykke Ryan Reynolds har delt weekendens sjoveste billeder i anledningen af Blake Livelys fødselsdag

Foto: MEGA

Ryan Reynolds og Blake Lively har for længst vundet vores hjerter som et af Hollywoods sødeste og sjoveste par, særligt fordi de mestrer trenden ‘The Spouse Burn’ til perfektion.

‘The Spouse Burn’ handler i alt sin enkelthed om at gøre grin med sin partner på et offentligt medie, og gang på gang beviser Ryan og Blake via denne trend, at deres forhold er fyldt med humor.

Søndag den 25. august 2019 fylde Blake Lively 32 år, og hvis en fødselsdag ikke er en perfekt anledning til lidt spas, hvad er så?

Det må Ryan også have tænkt, for som fortsættelse på parrets vi-gør-grin-med-hinanden-føljeton ønskede han sin kone tillykke med fødselsdagen ved at dele et galleri med hele 10 billeder af Blake.

Læs også: Blake Livelys stiludvikling fra 2007-2019: Fra naboens datter til powerful kvinde.

Og selv om den 32-årige skuespillerinde, der lige nu venter parrets tredje barn, er en meget smuk kvinde, så var det ikke just de kønneste billeder, Ryan havde valgt at dele på fødselsdagen.

Faktisk tværtimod. Hele galleriet forestiller derimod 10 styks mindre heldige billeder af Blake, der enten fremstår med lukkede øjne eller halvt på vej ud af billedet:

Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når man ser på Ryans kærlige hilsen til sin kone, og heldigvis går ’pranken’ da også begge veje i ’the Ryan/Lively household’.

Da Ryan Reynolds fyldte år i 2017 valgte Blake fx at ønske sin hubby tillykke med dette billede – der mest af alt fremviser en helt anden Ryan, nemlig mr. Gosling.

Eksempler på Ryan og Blakes ’Spouse Burn’ er der masser af – og du må heller ikke snyde dig selv for dengang Ryan delte et mindre flatterende billede af Blake med teksten #nofilter.

Til Blakes forsvar skal det siges, at hun på billedet er midt under optagelser til filmen ’The Rhythm Section’.

Vi er ikke i tvivl om, at Ryan og Blake har et dejligt forhold fyldt med humor og kærlighed, og derfor er vi også blevet forelsket i parret ved mange lejligheder.

I galleriet herunder har vi samlet 13 øjeblikke, der fik os til at sukke en ekstra gang over Hollywoods sjoveste par, så scroll løs og se med:

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

 

Relaterede artikler