Donation Luksusmærkerne Louis Vuitton og Dior producerer og donerer håndsprit

Foto: Mega

Det franske multinationale konglomerat af luksusvarer, Moët Hennessy Louis Vuitton (bedre kendt som LVMH), har netop annonceret et generøst tiltag i forbindelse med bekæmpelsen af den allestedsnærværende coronavirus.

Fra mandag den 16. marts 2020 vil LVMH benytte sin produktionskapacitet til at fremstille håndsprit, som derefter doneres væk.

LVMH ejer blandt andet mærkerne Louis Vuitton, Christian Dior og Givenchy, og det er den produktionskapacitet, der normalt fremstiller luksusmærkernes parfumer og makeup, der vil blive brugt til produktionen af håndsprit, der er en enorm mangelvare i hele verden i disse dage.

Foto: PR

Selv om LVMH normalt er et konglomerat, der er kendt for at sælge varer i den særdeles høje prisklasse, vil firmaet ikke tjene en eneste krone på den store mængde håndsprit, de er gået i gang med at producere.

Læs også: 20 spørgsmål til ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal.

LVMH har derimod lovet, at de vil donere hele produktionen til de franske sundhedsmyndigheder, der lige nu kæmper på højtryk for at behandle og redde folket, der er smittet med coronavirus. 

Produktionen af håndsprit på Louis Vuitton, Christian Dior og Givenchys fabrikker vil desuden fortsætte så længe, der er behov for det, lyder det fra LVMH.

 

Relaterede artikler