Kvindernes kampdag 10 brands fejrer Kvindernes internationale kampdag med særlige initiativer

Foto: PR

Søndag den 8. marts 2020 fejrer vi Kvindernes internationale kampdag for 111. gang. Dagen blev første gang markeret tilbage i 1909, hvor 15.000 kvinder rottede sig sammen og demonstrerede imod lange arbejdsdage, dårlig løn og deres manglende ret til at stemme.

Der er (heldigvis) sket meget de sidste 111 år, og i langt de fleste lande verden over har kvinder etableret sig stærkt på arbejdsmarkedet og som feminister - og fået stemmeret. 

Dog findes der desværre stadig millioner af kvinder verden over, der ikke har nær halvdelen af de rettigheder, som vi har i Danmark, og derfor er der stadig meget at kæmpe for endnu.

Hvert år den 8. marts står vi derfor ekstrastærkt sammen som kvinder for at støtte og tale for de kvinder, der ikke har muligheden selv.

Læs også: Det sker i marts… Psst! Opdateres løbende

I den forbindelse er der en masse brands, danske som internationale, der igen i år har taget initiativet og lavet både samarbejder og skabt kollektioner til støtte for kvinders rettigheder.

Der er både skabt fede T-shirts, smykker, sokker, videoer, selvportrætter og meget mere.

Vil du se nærmere på de cool initiativer, der er gjort i anledning af Kvindernes internationale kampdag og læse meget mere om, hvornår de forskellige ting launcher, og hvor du kan købe de lækre items?

Så find det hele i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 supergode initiativer:

10 kendte brands har taget initiativer som støtter kvindernes internationale kampdag

Relaterede artikler