Ole Henriksen er bogaktuel
Foto: PR
Interview

Bag om Ole Henriksens nye bog

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 3/10/2018
Ole Henriksen er aktuel med en bog om at opnå succes, og i den anledning interviewede ELLE bogens medforfatter Tina Jøhnk Christensen.

Den 17. oktober udkommer cremekongen Ole Henriksens nye bog, der handler om, hvordan han har opnået sin succes. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Tina Jøhnk Christensen, der også skriver for ELLE, og vi bad hende tage os med bag om tilblivelsen af ’Det skal føles godt – tag hjertet med på vejen til succes’.

Hvor kender du Ole Henriksen fra? ”Jeg havde mødt ham et par gange i forvejen, og jeg havde en ide til en PR-kampagne for hans cremer, som jeg præsenterede ham for. Fordi han har solgt sin virksomhed til LVMH, træffer han ikke længere den slags beslutninger, men jeg fortalte ham om det, og han syntes godt om ideen, men jeg undrede mig over, at han spurgte om en helt masse andre ting og ville lære mig bedre at kende. Det har han så gjort med den tanke, at han gerne ville skrive en bog om succes, og han lige vil finde ud af, om jeg kunne være den rigtige til at gøre det.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor kom ideen til bogen om netop succes fra? ”Mange havde spurgt ham: ”Hvordan har du opnået den succes, du har?” Og det tænkte han, at han ville skrive en bog om. Ole er meget, meget sød og han vil gerne hjælpe andre mennesker. Jeg tror gerne, at han vil motivere andre til at opnå den succes, som de fortjener.” I bor begge i LA og forholdsvis tæt på hinanden. Hvad har det betydet? ”At jeg altid lige kunne smutte over til ham hurtigt! Vi mødtes hjemme i hans køkken, hvor jeg interviewede ham, og så havde han sørget for morgenmad og frokost. Jeg har regnet ud, at vi cirka har brugt 80 timer sammen.
Foto: PR
Bag om Ole Henriksens nye bog
Det er Ole Henriksen og Tina Jøhnk Christensen, der i samarbejde har skrevet bogen 'Det skal føles godt – tag hjertet med på vejen til succes'.
Hvad har overrasket dig mest ved Ole? ”Noget af det, der overraskede mig mest, var, hvor ulykkelig en barndom han har haft. Han voksede op i den lille nordjyske by, Nibe, på et tidspunkt, hvor der ikke var så mange homoseksuelle, der var sprunget ud … det har ikke været nemt for ham. Og jeg ved ikke om det overraskede mig, men han er dén, folk tror han er. Det er ikke en facade. Han er gavmild, varm, positiv og rar. Han kan også være kritisk, og det må man også være, når man har den succes, man har. Man er nødt til at stille krav. Han stiller høje krav til folk omkring sig og ekstremt høje krav til sig selv.” Hvordan fejrede I, at I var færdige med bogen? ”Vi fik champagne på The Four Seasons i Beverly Hills, og så spiste vi på en italiensk restaurant lige rundt om hjørnet, hvor Ole gave en god middag. Og når vi har bogen i hånden, så skal Ole og hans mand ud til mig og have en god middag og champagne. Men hver gang et kapitel var færdigt, har vi fejret det med positive ord og lækker mad hjemme hos Ole. Det har været én stor fornøjelse, for vi har virkelig hygget os.” Ole Henriksen og Tina Jøhnk Christensen: ’Det skal føles godt – tag hjertet med på vejen til succes’ udkommer den 17. oktober 2018 på Politikens Forlag. Psst … Tina Jøhnk Christensen er ELLEs faste Hollywoodreporter og i oktobernummeret, der er på gaden nu, har hun interviewet Downton Abbey- og Liar-stjernen Joanne Froggatt.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her