Illustration: Mette Boesgaard
Horoskop

Sådan bliver din juli måned

af Amalie Takahashi Christiansen 30/06/2020
Mens corona stilner af, kan vi nyde sommeren i fulde drag og finde os til rette med, at sommeren nok ikke bliver, som vi kender den. Måske du skal bruge din juli måned til at revurdere dit liv – og satse på de nære relationer frem for nye? Læs med i ELLEs horoskop, hvor vores faste astrolog har kigget i stjernerne, og se hvad juli har i vente for dig.

Sommeren er på sit højeste, og måske har du allerede lagt nøje planer for den tiltrængte sommerferie, der til dels er blevet spoleret af corona, der har sat en stopper for spontane charterrejser og badeferier i syden, som du elsker?

Måske den vanlige tur sydpå blevet erstattet med sommerhushygge og vin på terrassen herhjemme?

Præger forårets forandringer fortsat dit sind – eller har du lagt det bag dig? Skal du bruge din juli måned med de nærmeste, eller skal du søge nye relationer?

Læs også: Denne cocktail skal du vælge ifølge dit stjernetegn.

Krebsen 21/6 - 22/7

Horoskop af Felicia Stålkrantz Baurén

Den varme og kærlige krebs styres af den lunefulde måne. Krebsekvinden er følsom, elsker sin familie og sætter ofte sine nærmeste før sig selv. De fleste kvinder, der er født i krebsens tegn, trives bedst, når de er i et forhold, og er villige til at ofre alt for kærligheden.

Alt det kan du læse om herunder, når ELLEs faste astrolog, Felicia Stålkrantz Baurén, skuer mod stjernerne og spår din juli måned ud fra dit stjernetegn.