Illustration: Mette Boesgaard
Horoskop

Sådan bliver din december måned

af Line Lei Mohrsen Jensen 1/12/2020
Julen står for døren, og det betyder, at vi skal byde december velkommen. Hvad skal din julemåned mon bestå af? Læs med her, og se hvad stjernerne siger om din december.

Kalenderen siger (endelig) december, og det betyder, at vi for alvor kan skrue op for julestemningen ved at tænde kalenderlyset og hygge med lune æbleskriver, varm gløgg og selvfølgelig julepynt i lange baner. 

Julen er, som bekendt, hjerternes fest, men hvad kan du forvente, at din december kan byde på?

Bliver det en periode, hvor der er romantik i luften, eller vil de mange juletraditioner med familien mon tage over og dominere din tid? 

For at hjælpe dig på vej har ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén taget et kig på stjernerne, og herunder spår hun, hvordan din december kan udfolde sig.  

Læs også: 20 fine julegaver, der koster under 500 kroner

Skytten 23/11 - 21/12

Den charmerende og intellektuelle skytte styres af Jupiter. Hun ser optimistisk på livet og kan lide mentale udfordringer. Hun er også en rastløs sjæl, der konstant søger nye eventyr. Det er svært at få en skytte til at slå sig ned, da hun altid vil undersøge, om græsset er grønnere på den anden side. At låse en skytte fast er som at kvæle hendes livsgnist. Omvendt, hvis du giver hende frie tøjler, kommer hun altid tilbage.

Scroll løs i galleriet herunder, og se hvordan din december bliver.