horoskop november
Illustration: Adam Hale
Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din november måned

Af Felicia Stålkrantz Baurén, oversættelse: Nikita Hoffmann Andersen 1/11/2023
Hvad byder denne november på? Stjernerne giver dig svaret.

November måned står i skorpionens tegn.

Den karismatiske skorpion styres af uforudsigelige Pluto. De er stærke og passionerede og drives af sit jagtinstinkt. De provokeres af mennesker, der ikke drages af dem og

ser det som en udfordring at få folk til at ændre opfattelse. Skorpionen er meget jaloux – både hvad angår venner, kærester og søskende, og det kan være en udfordring

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skorpion - 24/10 - 22/11

Illustration: Adam Hale

I begyndelsen af ​​november sætter du farten ned og begynder en indre rejse. Du tænker meget over livets svære problemer i denne periode, og der kan være en risiko for, at nogle skorpioner isolerer sig næsten fuldstændigt i en kortere periode. Efter fuldmånen begynder du langsomt at komme ud af din skal og finde tilbage til både dine venner og dine interesser igen. Nymånen den 27. markerer en vigtig milepæl i dit liv, det er nemlig der, du vælger din vej

Skytte - 23/11 - 21/12

Illustration: Adam Hale

I de første dage i november oplever du en indre ro. Du lander i dig selv, og du tillader dig selv at mærke både sorg og glæde uden, at det overtager din hverdag. Midt på måneden lærer du mange nye ting. Du er tvunget til at tilpasse dig både til nye situationer og mennesker. Det bliver en sjov og udfordrende periode, hvor du vokser. I slutningen af ​​november er der stor fokus på familien og på de kommende højtider.

Stenbuk 22/12 - 20/1

Illustration: Adam Hale

Det bliver en rolig og familiær start på november. Du har en midlertidig pause fra både private foretagender og arbejde, og du benytter lejligheden til at hvile og tilbringe tid med din familie. Midt på måneden handler det om at sætte nye mål og bygge din selvtillid yderligere op. Efter fuldmånen har du fået ny energi, som du selv investerer i. Slutningen af perioden bliver lidt kaotisk, men sjov. Så du er godt på vej.

Vandmand - 21/1 - 18/2

Illustration: Adam Hale

Du starter november med at fokusere på din familie og venner. Der har været for meget arbejde på det seneste, og du føler, og du er drevet væk fra det, der er din virkelige prioritet i livet, nemlig din familie. Midt i perioden kan muligheden for en rejse byde sig, enten privat eller med arbejde. Du står over for lidt af et karrierevalg, og efter nymånen ser du tingene mere klart. Du har en bedre idé om, hvad du vil gøre.

Fisk - 19/2 - 20/3

Illustration: Adam Hale

Det bliver en rolig start på måneden. Du nedtoner arbejdet til gavn for dine kære. Det er et vigtigt tidspunkt for dig i forhold til at udvikle og vokse. Det er også en tid, hvor du konfronterer dig selv og er tvunget til at svare på spørgsmål om din seksualitet og kærlighed. Det bliver en svimlende, men også meget afklarende tid for dig. Efter nymånen fremstår du som en ny, stærkere og mere positiv udgave af dig selv.

Vædder - 21/3 - 20/4

Illustration: Adam Hale

Begyndelsen af perioden handler meget om familien og savnet efter dem, der ikke længere er iblandt os. Det bliver en rolig og eftertænksom star på måneden. I midten af perioden lader du hverdagen overtage dit liv, så det handler om rutiner og at sætte rammer, men også om at bekræfte din seksuelle og sanselige side. I slutningen af ​​november intensiveres både dit arbejde og dit sociale liv. Her gælder det om at finde tid til dig selv.

Tyr - 21/4 - 21/5

Illustration: Adam Hale

November begynder stille og roligt, men det kan være en periode med lettere sygdom som forkølelse eller maveproblemer. Midt i perioden føler du et behov for at lære nye mennesker at kende, og det bliver også en periode, hvor du måske starter en flirt. Du vil føle et behov for forandring i din hverdag og primært i dit privatliv. Arbejdsmæssigt går det meste godt, du bliver både udfordret og vokser.

Tvilling - 22/5 - 21/6

Illustration: Adam Hale

Du begynder måneden med en personlig tragedie: Det kan være tabet af et familiemedlem eller en nær ven, som forsvinder fra dit liv på den ene eller anden måde. Tvillinger er ikke særlig gode til at håndtere den slags følelser, og det får dig til at skubbe din sorg væk. Midt i perioden venter sjove nyheder og en masse sociale aktiviteter. Du sørger for at holde dig travl for at undgå at bearbejde dine følelser.

Krebs - 22/6 - 22/7

Illustration: Adam Hale

Det får en hyggelig og familieorienteret start på måneden. Du bruger meget tid sammen med dine kære, måske har du endda ferie hele eller dele af den første uge. Midt på måneden handler det om at bekræfte dig selv og dine behov. I slutningen af ​​måneden eskalerer både dit arbejdsliv og i dit sociale liv. Her møder du mange nye mennesker, der kan inspirere og udfordre dig. Det bliver en hyggelig periode.

Løve - 23/7 - 23/8

Illustration: Adam Hale

Den første del af måneden handler meget om dig, og hvad der skal prioriteres i dit liv. Det bliver en periode, hvor du træffer mange afgørende beslutninger både privat og på jobbet. Lige nu er du meget drevet og fremadsynet. Du ryster tilbageslag af dig og fortsætter, som om intet var hændt. Før eller siden vil tingene indhente dig, og så skal du bruge tid på at bearbejde dine følelser. I slutningen af ​​november er der fokus på økonomien.

Vægt - 24/9 - 23/10

Illustration: Adam Hale

Det bliver en turbulent start på måneden, som kulminerer den 13., når det er fuldmåne. Du føler dig som et følelsesmæssigt vrag i denne periode. Nerverne sidder ude på tøjet, og du reagerer kraftigt på små tilbageslag. Den 27. er det nymåne, og det markerer også en frisk start for dig. Du går ind i årets sidste måned med en mere positiv indstilling til det meste, og du mærker, at det er din indstilling, der er nøglen til succes. Du kan tage et vigtigt skridt fremad i din karriere.

Jomfru - 24/8 - 23/9

Illustration: Adam Hale

I begyndelsen af ​​november lander du i en rolig og struktureret hverdag, noget som du længtes efter. Midt på måneden vil du fokusere på at frigøre dig fra fordomme og turde satse stort. Det bliver en god og inspirerende tid, men det vil også være lidt skræmmende, fordi der sker så meget nyt i dit liv. I slutningen af ​​november kommer energi fra Mars og stabilitet fra Jorden ind, hvilket giver sjove og produktive uger.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her