Horoskop maj 2023
Foto: Adam Hale
Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din maj måned

AF FELICIA STÅLKRANTZ BAURÉN OVERSÆTTELSE ROSE MARIA BOELSMAND 1/05/2023
Hvad byder denne maj måned på? Stjernerne giver dig svaret.

Maj måned står i Tyrens tegn.

Tyren styres af den sensuelle planet Venus. Personer født i Tyrens tegn, bryder sig ikke om forandringer og har svært ved at lukke nye mennesker ind, men når det først sker, er de loyale uden sammenligning. Tyre kan flytte bjerge med deres overbevisning, men skråsikkerheden kan også give problemer, når ting forandrer sig, og de skal være fleksible og lydhøre. Tyre elsker luksus og omgiver sig ofte med smukke ting.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan din maj måned bliver, så vil ELLEs astrolog Felicia Stålkranzt Baurén herunder give dig svaret.

Hun har nemlig taget et kig mod stjernerne, og i nedenfor spår hun om, hvordan din måned vil udfolde sig.

Vædder - 21/3 - 20/4

Foto: Adam Hale

Du blomstrer i takt med foråret. Det er den tid på året, du føler dig bedst tilpas, og selvom du møder udfordringer, er du ikke bange for at lade din mening blive hørt, når det er nødvendigt. Dine chefer respekterer dig og kan se, at du er flittig og drevet. Privat er der interessante forandringer i vente, og du udvikler dig kreativt.

Tyr - 21/4 - 21/5

Foto: Adam Hale

Maj er din måned. Du udvikler dig, og på trods af udfordringer er du positiv og fuld af energi, så du kan tackle selv de sværeste problemer. Privat er livet en fornøjelse uanset om du er i forhold eller single. Din udstråling og charme gør at folk flokkes omkring dig. I slutningen af måneden skal du have styr på din økonomi.

Tvilling - 22/5 - 21/6

Foto: Adam Hale

Du har næsten truffet en beslutning omkring din fremtid, men du vejer stadig på visse punkter. Maj bliver på mange måder der, hvor det hele tipper, da du bliver nødt til at træffe et endeligt valg. Du knytter tætte bånd med en kollega og sidst på måneden er du meget social, hvilket giver mindre tid med din familie.

Krebs - 22/6 - 22/7

Foto: Adam Hale

Der er en person i dit liv, du ikke ser så tit, men som du ofte tænker på. Du er selv overrasket over, hvor svært det er at slippe relationen, på trods af at den er bittersød. Denne måned ses i lidt mere, og det styrker venskabet og gør følelserne mere håndgribelige. Midt på måneden er der nyt om et job eller en uddannelse.

Løve - 23/7 - 23/8

Foto: Adam Hale

Når lyset vender tilbage øges din energi. Du kan overskue mere både om aftenen og i weekenderne, og du udvikler dig personligt. Du vil ændre noget radikalt og har taget flere skridt i den retning, du vil gå. Du tænker over din karriere og muligheder for videreuddannelse, da du ikke er rigtigt glad i dit nuværende job.

Jomfru - 24/8 - 23/9

Foto: Adam Hale

Maj er en udemåned, og du nyder at se verden vågne igen. Som jordtegn påvirkes du af naturen, og årstiden giver dig håb. Der er mange komplicerede følelser i dit tegn, der både berør relationer på dit arbejde og i dit privatliv. Er du single, føler du dig klar til at møde en ny flirt, men du er samtidig nervøs for, hvad det kan indebære.

Vægt - 24/9 - 23/10

Foto: Adam Hale

Du er fokuseret på arbejdet. Tempoet er højt, og du når knapt dine ting. Du har travlt til op over begge ører, men ved ikke hvordan du skal fortælle det til din chef. Som modvægt til jobbet er dit privatliv passivt. Når du har fri, prioriterer du dig selv. Sidst på måneden kommer en ny person ind i dit liv, som tager dig med storm.

Skorpion - 24/10 - 22/11

Foto: Adam Hale

Du udfordres på arbejdet og udvikles privat. Du skal tage, hvad du kan få, og ikke være bange for at vise dine talenter. Du er en god leder, men en endnu bedre ansat og arbejder bedst i en etableret gruppe, uden at være den der træffer beslutningerne. Privat er kærlighed og stærke følelser i centrum.

Skytte - 23/11 - 21/12

Foto: Adam Hale

Der er mange forårsfølelser i dit tegn, og det gør dig glad. Du nyder livet og er ikke bange for at gribe de muligheder, du får i denne tid. Privat forsøger du at sætte gang i flere projekter, men det går lidt trægt eftersom dine venner er optaget af andre ting. Du indser, at det måske er tid til at udvide bekendtskabskredsen en smule.

Stenbuk - 22/12 - 20/1

Foto: Adam Hale

Maj er udfordrende. Du vil vise, hvem du er, hvad du kan, og at du har potentiale, som mange overser. Når du vil, kan du skubbe bjerge for at få dine mål igennem, og det er denne mentalitet, du trækker på nu. Du ser ikke problemer, men muligheder. I midten af maj får du den pause fra hverdagen, som du behøver.

Vandbærer - 21/1 - 18/2

Foto: Adam Hale

Måneden starter i raskt tempo, men stilner af mod slutningen. Du har mange planer som giver dig energi og mentalt overskud, og du har en god balance mellem arbejde og fritid og får mest muligt ud af begge dele. Du overraskes af et familiemedlem, der gør det godt, og indser, at du måske har fejlbedømt dennes vilje

Fisk - 19/2 - 20/3

Foto: Adam Hale

Du får en ny ven eller kollega, der lærer dig meget om livet, men også om dig selv. Personen er meget intuitiv og har et inspirerende syn på livet. Denne tid er du meget udenfor og dyrker en ny interesse. I slutningen af måneden er du meget familieorienteret, da der opstår et problem, I skal løse sammen.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her