Freja Kirk udgiver ny intim single om sit eget parforhold
Foto: Mikkel Dahlstrøm
Ny udgivelse

Freja Kirk udgiver ny intim single om eget parforhold

af Cecilie Stubkjær Ottosen 29/04/2021
Den danske sangerinde, Freja Kirk, har netop udgivet en ny single, der inviterer os indenfor i den allermest sårbare tid i hendes forhold. Bliv meget klogere på Freja og hendes musik og hør mere om den nye single i artiklen herunder.

Den unge sangerinde, Freja Kirk, debuterede med sit første soloalbum, ’Monophobia’, i 2014, og udgav i 2019 sit anmelderroste album ’Pussyfied’, som blandt andet fik seks stjerner i musikmagasinet Gaffa og resulterede i en fuldkommen udsolgt tour.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Pussyfied’, som i overført betydning betyder tøsedreng, var Frejas måde at bryde med stereotyperne og gøre opgør med kasser og labels. Freja har kæmpet for at få lov til, at være den hun er, og har kæmpet for at nedbryde seksualiseringen af bryster – det gjorde hun blandt andet også, da hun i 2019 spillede til Musik i Lejet og smed blusen under koncerten.

Freja er da også både blevet ambassadør for World Pride 2021 og modtaget Danish Rainbow Awards 2019 – sejt!

Læs også: 20 spørgsmål til Freja Kirk

Foto: Bjarke Johansen

Frejas musik er både ærlig og udfordrende, og nu er hun klar med endnu et hit!

Den 30. april, udkommer hendes nye og intime single, ’Glassy Eyes’. Den personlige sang, som handler om Frejas forhold til sin kæreste, er mere poppet end hidtil, og føles, på trods af den reflekterende og dybe tekst, let og super catchy.

Læs også: Derfor er Oceanista denne sæsons must-see modeudstilling

Freja fortæller om sangen:

“Jeg var i en sygt svær periode med min kæreste, hvor vi var virkelig meget i tvivl, om vi skulle fortsætte. Og jeg kan huske, at jeg var i studiet den dag, hvor det var allerværst, og der stod jeg ude foran studiet og røg smøger med Gisli, og kunne bare mærke, at den eneste vej frem var, at vi gik fra hinanden. Så gik vi ind og skrev Glassy Eyes. Sangen handler om at have taget beslutningen om at gå fra sin kæreste, selvom kæresten ikke ved det endnu. Det er kun dig selv, der bærer på hemmeligheden. Vi var et virkelig dårligt sted, men vi klarede det jo. Så måske det her kan være et eksempel på at uanset, hvor håbløst det hele virker, så kan man altså godt kæmpe sig ud på den anden side og finde hinanden igen.”

Følg med på Frejas Instagram og glæd dig til at den nye single, ’Glassy Eyes’, udkommer den 30. april - i mellemtiden kan du lære Freja meget bedre at kende lige HER.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her