Ryd kalenderen: Big Little Lies vender (måske) tilbage!

Ryd kalenderen: Big Little Lies vender (måske) tilbage!
Foto: @_biglittlelies_

Big Little Lies vil efter sigende begynde på produktionen af sæson 2 i foråret 2018 - det bekræfter kilder til det amerikanske nyhedsmedie ’Tv Line’.

Og selvom instruktøren for HBO-hittet faktisk i første omgang nægtede, at der overhovedet kunne være mulighed for en sæson 2, så har seriens producer og forfatter David Kelley senere røbet et par detaljer om serien, som giver os alle lidt håb at klynge os til:

”Vi arbejder lige nu på ideer og forsøger at få folk samlet igen, men der er mange logistiske ting der skal ordnes, men jeg er optimistisk fordi alle føler for det. Vi føler, der stadig er en historie at fortælle. Dog er der ikke truffet nogle endelige beslutninger endnu, men vi er forhåbningsfulde. Slutningen på sæson 1 var en oplagt mulighed for en historie, som fortsætter," har han fortalt til ’Tv Line’. 

Læs også: Nu kommer 2. sæson af  must-see serien 'The Crown' 

Gisningerne om et muligt gensyn med dit yndlings mom-squad, kommer mindre end to måneder efter, at serien vandt næsten hver eneste pris til Emmy-uddelingen i september 2017, som de var nomineret for: Herunder prisen for ’bedste kvindelige skuespiller i en miniserie’ (Nicole Kidman), ’bedste kvindelige birolle i en miniserie’, som gik til Laura Dern - og sidst men ikke mindst vandt serien da også prisen for 'bedste miniserie'.

... Men på trods af optimistiske udtalelse fra seriens producer, så har HBO dog endnu ikke officielt meddelt, at showet får endnu en sæson. 

Vi krydser arme, ben, stiletter og fingre indtil vi ved med sikkerhed, om vi får et gensyn med Reese Witherspoon, Nicole Kidman og de andre rige fruer i den californiske by Monterey. 

Relaterede artikler