Nyhed Populær streamingtjeneste kommer endelig til Danmark

Foto: @friends

Trods den triste nyhed tilbage i juli, der lød, at WarnerMedia ville udsætte lanceringen af HBO Max i Danmark til år 2022, er det netop blevet offentliggjort, at der alligevel er gode nyheder til alle, der ser frem til mange flere film- og seriestunder i efteråret.

Læs også: Alle de looks, vi indtil nu har set fra 'And Just Like That'

I en ny pressemeddelelse fortæller HBO Max nemlig, at de allerede vil gøre streamingtjenesten tilgængelig her i Danmark den 26. oktober 2021.

HBO Max er en helt ny streamingtjeneste, der tilbyder indhold fra Warner Bros., HBO, DC Comics og videre til Cartoon Network. På tjenesten kan du blandt andet kaste dig over 'Harry Potter'-filmene, 'Friends' og 'Gossip Girl'-reebotserien.

HBO Max vil erstatte det velkendte HBO Nordic, hvilket betyder, at dit nuværende HBO Nordic-abonnement automatisk vil ændres til et Max-abonnement den 26. oktober 2021.

Hvorvidt alt indhold på HBO Nordic vil blive erstattet, eller om nogle serier og film fortsat vil være tilgængelige, vides endnu ikke.

Prisen på et HBO Max-abonnement er endnu ikke oplyst, men forventes at blive offentliggjort under et større, virtuelt event, der vil finde sted i oktober.

Hvis du også har svært ved at vente til oktober på HBO Max-streamingtjenesten, kan du herunder få en lille forsmag på noget af deres spændende og medrivende indhold.

Læs også: Så stor er lighederne mellem 'The Crown'-castet og virkelighedens royale

Relaterede artikler