SATC Her er alle de looks, vi indtil nu har set fra 'And Just Like That'

Foto: @justlikethatmax

Man kan ikke sige 'Sex And The City' uden automatisk at tænke på flotte kjoler, høje stilletter og to-die-for-tasker. 

Derfor er det også en selvfølge, at vi spændte har ventet på at få lov til at se nogle af de outfits, der vil få os til at tabe kæben, når reboot-serien 'And Just Like That' får premiere. Og der er heldgivis allerede masser af små sneak peeks at svælge i.

Læs også: Disse 3 mænd vender tilbage i SATC-reboot

Som de fleste måske ved, må vi undvære den fabelagtige og stilsikre stylist, Patricia Field i 'And Just Like That'hvilket har gjort mange SATC-fans bekymrede. Men efter at have lagt vores lid i hænderne på den nytilkommende stylist, Molly Rogers, og co-kostumedesigner på SATC-filmene, Danny Santiago, kan vi endelig ånde lettede op.

Carrie, Charlotte, Miranda og Lisa - som er 'den nye Samantha' - ser alle stadig fantastiske ud. Vi er derfor stadig grønne af misundelse og drømmer om en dag at vågne op til et walk-in closet magen til deres. 

Mens vi venter på at kunne se 'And Just Like That' har vi samlet nogle af de outfits, som allerede er blevet delt fra serien.

Psst... Hvis du er nysgerrig på selv at følge med i skabelsen af 'And Just Like That' kan du med fordel følge med på seriens Instagram-profil, hvor der løbende postes billeder fra skabelsen af serien. Og hvis du vil have særligt fokus på stjernernes garderobe, er der ovenikøbet en Instagram-profil, som kun fokuserer på skuespillernes garderobe. Så der er masser af looks at gå på opdagelse i. 

Se nogle af dem i galleriet nedenfor... 

Sneakpeak af SATC-stjernernes outfit

Læs også: Sarah Jessica Parker deler særligt billede til SATC-superfans store begejstring

Relaterede artikler