The Crown Se ligheden mellem 'The Crown'-castet og virkelighedens royale

Foto: Mega og @thecrownnetflix
Lad os være ærlige. Det kan umuligt være gået nogens næse forbi, at Netflix er i fuld gang med at optage 5. sæson af 'The Crown'. Okay, måske er der nogen derude, der ikke er lige så dedikerede fans, som vi er, men det er jo svært at forestille sig (skriver vi, mens vi retter på diademet).
 
 
 
'The Crown' er en af de dyreste tv-produktioner nogensinde, og alle nytilkomne, royale fans bør derfor vide, at det er med rette, at serien får os til at drømme om balkjoler og engelske accenter. 
 
Den første sæson af 'The Crown' havde premiere i november 2016 og derefter fulgte tre sæsoner i 2017, 2019 og 2020. Sæson 5 får premiere i 2022 og der er allerede afsløret en del om, hvad vi kan vente os af den nye sæson. 
 
'The Crown' har allerede vundet 10 Emmy Awards og 2 Golden Globe Awards for 'Best Television Series - Drama', så der er ingen tvivl om, at der er tale om en vaskeægte prisvinder.   
 
 
Mens vi venter på meget mere royalt drama i 'The Crown' sæson 5, kan du se med i galleriet, hvor vi har samlet de største stjerner fra 'The Crown' og sammenlignet dem med virkelighedens royale.
 

The Crown Castet og de virkelige royale

 

Relaterede artikler