Valentine's Day Her er traileren til den ultimative Valentines-film med Liam Hemsworth og Rebel Wilson

Foto: MEGA

Årets ultimative Valentines-film anno 2019 hedder ’Isn’t It Romantic’ og traileren er netop blevet offentliggjort. Og foruden to af vores yndlingsskuespillere i hovedrollerne, så har den også masser af referencer til filmperlen 'Pretty Woman', hvilket gør den til et must-see.

I den romantiske komedie spiller Rebel Wilson, som efterhånden er et kendt ansigt indenfor komedie-genren, overfor den mandlige modpart Liam Hemsworth. Der er dog langt fra tale om en traditionel kærlighedshistorie, for samtidig med at være en romantisk komedie, så laver filmen sjov med selvsamme.

Wilson, som er filmens romantiske skeptiker, bliver slået bevidstløs efter et uheldigt møde med en tasketyv, og da hun vågner igen, går det op for hende, at hun befinder sig midt i sit værste mareridt – nemlig en romantisk komedie, hvor hun er hovedpersonen! Det er pludselig som om, at New York er blevet overtrukket med et lyserødt filter; hendes lettere nedslidte lejlighed er på magisk vis blevet forvandlet til en lækker penthouse lejlighed med tilhørende walk-in-closet, der kan gøre selv Sarah Jessica Parker jaloux, og så dukker prinsen på den hvide hest iform af Hemsworth lige pludseligt ud af det blå, og han kan bare ikke tage øjnene fra hende.

Udover at filmen har landet de to stjerneskuespiller i hovedrollerne, så har den også formået at få Priyanka Chopra og Adam Devine med om bord. Mens Chopra spiller den smukke yoga-instruktør Isabella, så spiller Devine bedstevennen til Wilsons karakter.

Læs også: Sarah Jessica Parker afslører dele af Sex and the City 3-manuskriptet 

Som glasur på toppen af kagen, så er ’Isn’t It Romantic’ rig på referencer til den elskede filmklassiker ’Pretty Woman’ med Julia Roberts og Richard Gere i fronten.

Blandt andet så har filmen genskabt den ikoniske afslutningsscene fra ’Pretty Woman’, hvor Edward kommer kørende i en limousine for at erklærer sin kærlighed til Vivian. I den genskabte scene bærer Wilson i øvrigt et look, der er en tro kopi af det Julia Roberts var iført, da hun slentrede ned ad Rodeo Drive – nemlig en sofistikeret hvid kjole med perleknapper, hvide handsker og en stor sort hat.

Og det er ikke det eneste modeøjeblik, der er blevet genskabt fra ’Pretty Woman’. I en anden scene er Wilson nemlig iført en gulvlang rød kjole og hvide handsker, der til forveksling ligner det outfit Vivian havde på, da hun skulle i operaen med Edward.

Den mest tydelig reference til 'Pretty Woman' må dog siges at befinde sig i starten af filmen, hvor den berømte sang ’Oh, Pretty Woman’ flittigt fylder seernes ører med nostalgisk lyd.

Der er virkelig lagt op til, at filmen ’Isn’t It Romantic’ kan gå hen og blive en succes, og derfor glæder vi os utroligt meget til premieren, som finder sted den. 14. februar 2019 på Valentinesdag.

For at slå ventetiden ihjel kan du få en lille forsmag på filmen her:

 

Relaterede artikler