Her er den nye Hollywood-stjerne, der joiner successerien ‘Suits'

Foto: All Over Press
Da Meghan Markle tilbage i november, viste Dianas diamanter frem, og annoncerede at hun var forlovet med Prins Harry, var vi mange der undrede os over, om det ville være enden på succes-serien ’Suits’. 
 
Den kommende prinsesse, Meghan Markle, har nemlig haft en ledende karakter i de syv sæsoner, hvor serien har rullet over skærmen – og hvad ville ’Suits’ egentlig være uden hende? 
 
 
Det får vi svaret på nu. 
 
For oven på Meghan Markles (og også ’Suits-kæresten’ Patrick J. Adams) afsked, er det nu blevet afsløret, at en ny Hollywood-stjerne vil være med i den næste sæson. 
 
Den altid smilende og Emmy-vindende skuespillerinde, Katherine Heigl, har nemlig fået en ledende rolle som ’Samantha Wheeler’ i den kommende og 8. sæson. Hendes karakter vil være en talentfuld, ny partner, som kommer og rusker op i advokatfirmaet, Pearson
Spector Litt. Hun vil enten være firmaets bedste støtte, eller også vil hun skabe store problemer. 
 
 
Katherine Heigl er selv en kæmpe fan af tv-serien, og om hendes ansættelse siger hun selv: ‘Jeg har selv fulgt med i ’Suits’ helt fra begyndelsen, og jeg føler mig utrolig heldig over at være det nyeste medlem i Pearson Specter Litt Familien”, udtaler hun til Variety. 
 
Katherine Heigl har, med sin friske udstråling og sit smukke udseende, været en fast del af Hollywood gennem de seneste årtier. Vi kender hende blandt andet fra rollen som den godtroende Izzie Stevens i den Golden Globe-prisvindende serie ’Greys hvide verden’, hvor
drama, kærlighed og venskab fylder gangene på det store hospital i Washington. 
 
Hun har også spillet overfor den kendte hjerteknuser, Gerard Butler, i den romantiske komedie ’The Ugly Truth’ og medvirket i komedien ’Knocked Up’, hvor hun sammen med Seth Rogen viste alle, at der faktisk godt kan komme noget fantastisk ud af et one-night-stand. 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
De seneste år har hun både produceret og spillet hovedrollen i tv-serien ’State Affairs’, som CIA-analytikeren Charleston "Charlie" Whitney Tucker.
 
I den ottende sæson af Suits vil Heigl spille sammen med Gabriel Macht, Sarah Rafferty, og Rick Hoffman, men vi kommer til at vente et stykke tid, før vi kan se den smukke skuespillerinde i aktion - optagelserne til den nye sæson starter nemlig først til April, år 2018.  
 
Indtil da kan du få et gensyn med den smukke skuespillerinde i galleriet nedenfor, hvor vi har fundet billeder af hendes udvikling fra 'Greys Hvide Verden 'i år 2005 til idag. 
 

Her er den nye Hollywood-stjerne, der joiner successerien ‘Suits'

 
 

Relaterede artikler