Netflix Er dette Love is Blind-par hele verdens nye it-par?

Foto: YouTube

Obs! Artiklen indeholder spoilers!

Elsker du også kæmpehittet Love is Blind, hvor vi følger en række friske amerikanere i jagten på kærlighed?

Det lader til, at hele verden er blevet besat af Netflix’ nye datingprogram, og vi indrømmer da også gerne, at coronakarantænen har trukket os ned i streamingtjenestens mest romantiske (og liiiiidt opsatte?) hjørne.

Selv om vi hele vejen igennem havde troet på Kenny og Kelly – og knapt så meget på Mark og Jessica - så blev der altså ikke noget happily ever after for dem.  

Kærligheden var dog tydeligvis blind for en række af deltagerne, og da sidste afsnit løb over skærmen, så vi, hvordan henholdsvis Barnett og Amber og Cameron og Lauren sagde ”I Do”.

Var der ét par som vi både håbede og troede på, var det da også Cameron og Lauren, og da de tårevædet sagde ja til at tilbringe resten af livet sammen, var ikke et øje tørt.

Læs også: 21 tårepersere, der med garanti vil få dig til at græde.

Og det lader til, at de to er blevet hele verdens nyeste it-par.

På Instagram kan de fx bryste sig med at have hele 1.600.000 (Lauren) og 1.300.000 (Cameron) følgere. Wow!

Lauren er uden tvivl blevet en populær influencer, og hun holder heller ikke igen med at tagge mærkene bag sine friske outfits. Særlig vild er hun med brands som Comme des Garcons og 3.1 Phillip Lim og farvestrålende kjoler fra Asos.

Og ikke nok med det. Parret ridder virkelig på Love is Blind-bølgen for tiden, og derfor har de også netop startet en YouTube-kanal, hvor du kan følge med i livet som ægtefolk. Den hedder selvfølgelig: Hangin' With The Hamiltons.

Se med jer og følg med i udviklingen hos Love is Blind-yndlingsparret:

 

Relaterede artikler